vectra c 1.6 motordan gelen ses!

bugün gittim yetkili servise ustalar ( !!! ) birşey yok bunda normal dediler! dedim yapmayın gözünüzü seveyim çok net olarak ben duyabiliyorum dedim ve sesin normal olduğunu söyleyen ilk ustalar sizsiniz dedim (bizim yat teknik servisindeki ustalar da sesi onaylamıştı daha önce). daha sonra muğlada tanınmış bir özel servis olan ekin otoya götürdüm onlar da normal dedi çıldırmak üzereyim!!!! sesi sadece ben duyuyor olsam hadi diyeceğim pimpirikliğimden ama değil. bizim usta dediğimiz elemanlar burada maalesef sadece tech-2 ye bağla eskiyi sök yeniyi tak;yağ,filtre buji olayından ibaret sanırım .
 
Bugün çalıştığım yatın motorları için gelen ustaya (eski volkswagen ustası)dinlettim sesi,abi duyar duymaz söyledi enjektörlerin birinde küçük bir kurum var depoya temizleyici katkı koy düzelir zamanla büyük bir problem değil dedi! rahatladım doğrusu ! umarım katkı işe yarar da arabam düzelir!
 
benimkisi çok sık karşılaşılan bir durum değil sanırım, fazla yorum gelmedi ama ben yine de yardımlarınızı bekliyorum. çünkü ses de bir değişiklik yok halen devam ediyor maalesef!!!
 
tarık trigeri fln yakın zamanda değiştirdin mi ? sentesinde atlak olmasın.. koku fln yapıyomu araba çalışken?
 
tarık trigeri fln yakın zamanda değiştirdin mi ? sentesinde atlak olmasın.. koku fln yapıyomu araba çalışken?

triger 3000 km önce değişti araçta koku falan yok! sadece ses var performansında da farkedilir bir tuhaflık yok!
 
motor kulakçıklarında patlak olabilirmi?
 
geçen pazaertesi arabayı servise görtürmüştüm yakıt ı çok harcıyor diye baktılar kurum bağlamış boğazlar silindir kapagı felan tamamen söküldü temizlend,i iste contalar yenilendi felan su an yakıt durumu çok iyi ama sorun aynı şakırtı bendede var rolante de bile duyulabiliyor servise sordum contaların yeni olmasından dolayı normaldir dedi zamanla gecicektir dedi tamam dedim ama az önce bi bakayım dedim yeniden çalıştırdım ses hala var uyuz ediyor beni sizce normalmi bu ses zararı varmı ?
 
servise gittim servis lifter lerin içine yağ doldugunda geçicektir dedi ..
 
Geri
Üst