vectra c 1.6 comfort wv caddy 1.9tdi kombi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismailll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iki araçtada 1.6 101bg lik ecotec motor var performans olarakta hiçbi fark yok,,,bence sizin daha önceki aracını pek iyi açılmamış yada bu aracınız çok iyi açılmış olabilir,,,,,bende 2004 comfort var arkadaşımda 2006 elegance ,,,oda benimkinin daha gittiğini sölüyo çünkü,,,,bunlar araçların durumlarından fark eden şeyler bence............benim görüşüm hiçbi arabacın aynı modelde olsa hiçbi zaman aynı gitmeyeceği yönünde.....

bu arada ismail senide tabrik ederim,,güle güle kullan benzinini :),,,,,dizelciler torkun tadına varınca herkesi geçeriz gibi bi düşünceye varıyolar :) ama 40-160km arası bi roling denemesi yaparsan üzerlerdi seni(torkunu konuştururdu dizel) :)

cevabı arkadas vermis zaten :D

makyajlılar 105 hp 150nm tork twinport ecotech

var
dostum b kasa ile kıyas yapılmadı sanırım.. makyajlı c ile makyajsız c arasında performans farkı var mı yok mu o söz konusu...

3 Gün Önce Otobanda Bi kOmşuyLa KarşıLaştık. Onunda Caddy'si Var. ŞakaSına Biraz BaStık Kafa Kafaya gittik. ama Benim Araç Biraz DoLuydu Annem Abim vS. Ben Geçer diyOrum.(Uzun MeSafede)

2004 kasa vectralar performans olarak biraz kötü ama sonrası gayet güzel yani 2006 modeller makyajlı kasalar daha atik test edin farkı anlarsınız bende 2004 2006 var aradaki farkı biliyorum ve makyajlı vectra diyorum :D

arkadaşım aynı kodda aynı özellikde iki motor nasıl performansda farklı olabilir bence o senin egondan kaynaklı yanlış anlama yani hani model yükseltmişin ondan direk araba performanslı gelmiş olabilir egon kaldıramamışdır eski ile yenin aynı performansda olmasına :D

opel in ürettiği eco tec motor 2000 yılından bu yana büyük bir değişime uğramamışdır gm in klasik eco tec motoru işde bu motor diğer markalarda da kullanılmakda

arkadaşım aynı kodda aynı özellikde iki motor nasıl performansda farklı olabilir bence o senin egondan kaynaklı yanlış anlama yani hani model yükseltmişin ondan direk araba performanslı gelmiş olabilir egon kaldıramamışdır eski ile yenin aynı performansda olmasına :D

opel in ürettiği eco tec motor 2000 yılından bu yana büyük bir değişime uğramamışdır gm in klasik eco tec motoru işde bu motor diğer markalarda da kullanılmakda
Valla ego oldugunu sanmıyorum:) bi kullanmanı öneririm çevremdekilerde aynı fikirde yetkililerde ufak bir işlem yapıldığını söylüyor

opelin ustasından satıs elemanına kadar herkes motor iyilestirildi 5 hp arttırıldı diyor ama siz ego diyorsunuz ilginc :)

1.6 astra yer ama :D vectra için aynı güzelliği yapamıycam
afiyet olsun caddy :D ama uzun mesafede kafa kafaya giderler sanırıyım

yokya ne kafa kafası rampayı bile vectra gibi çıkamo yuksek hızlarda caddyde boş benim vectrada ben size iyice alatıyım arkadaşlar birinci viteste caddy direk kafayı öne attı bir ben geriden gidiodum vitesi 2 ye atarken ben yaklaştım yanına biraz daha öne çıkar gibi oldu caddy sonra o 3 dedi ben hala 2 deydim yanyanaydık ufak saliseler fark yanii 0-100 de aralarındaki fark vectrayla caddynin vitesi 3 e attıktan sonra arkadaşın kendi ağzından dinledim 3 te 120 4 te 145 sonra beşe attım dedi ben 3 te 140 dedim 4 e attığımda caddy gerimdeydi yol zaten çok güseldi araçlar kaymak gibi kayıp gidiodu en son ibreye baktım 190 dı caddy arkamdan sellektor yapnmaya başladı aramızdada fark vardı en az 30-40 metre göz kararı soyluyorum sonrası malum hala bitiremedim benzini belki şöförlere hata bulabilrsiniz ne olursa olsun ben şunu derim uzun yolda vectranın bana verdiği konforu caddy hiç bir şekilde veremez altın kaplıda olsa o bir ticari araç bunu unutmayalım

opelin ustasından satıs elemanına kadar herkes motor iyilestirildi 5 hp arttırıldı diyor ama siz ego diyorsunuz ilginc :)

Dostum onu biliyorum benim servisde diyor 5 hpnin son kullanıcıya yansıycağı ne olucakki satış için klasik müşteri kandırma politikası diyorlar bunu diyende benim servis :pon:

yinede bi test etmeni isterim fark gerçekten var ben uzun süreli denedim biliyorum gaz pedalının yumuşaklığını ve aracın performansını hissedeceksin özellikle şehir içi kullanımda makyajlı modeli kullanmak daha bi keyifli çünkü hemen tepki verebiliyor ama 2004 için bunu söyleyemiyorum malesef

senın araçta farrika nedenli bişey olabilir belkide yada kullanımdan nede olsa tamamen elektoronik ecotek motorlar sibob ayarını bile kendisi ayarlıyor belkide bunla ilgili bi sorun çözümü olmayan yada gün ışığına çıkmayan tespit edilemeyen olabilirmi aceba_?

Geri