vectra c 1.6 comfort wv caddy 1.9tdi kombi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismailll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamamen şansınıza we sinirlerinizin sağlamlığına bakar.caddyler çok i burun atıyor valla bunu söylemeden de geçemeyeceğim...

V E C T R A

elze senin bu sakin ruhuna hastayım gerçekten keşke ben de biraz senin gibi olsaydım:))

COK SAĞOL

ASLINDA BURADAKİ BİR COK KİŞİDEN DAHA COK ADRELANİN MANYAYIĞIM AMA ŞUNA COK DİKKAT EDİYORUM
EĞER BİRİ ZARAR GÖRECEKSE SADECE BEN OLMALIYIM
CEVREME ZARAR VERECEK HERŞEY BANA UZAK

Son düzenleme:
arkadasım cadyy ler 190km ye çok rahat geliyo ama daha da fazla gitmiyo yani vectra diyorum.

hepinizin yorumnları için çok teşekkür ederim peki bu beş km nin içerisinde ben vectra ile yol düz rampa yada yokuş yok kaç derim mesela daha 4 üncü km de 200 falan ılaşırmı motor tamamen açıldı yokuş aşşa bıraktım bi kaç kere 210 dedi fazla zorlanmadan artı yol boş bi yol içiniz rahat olsun :d sadece ikimizin hayatı tehlikede olacak:d

boyle başlıkları kınıyorum bir çok arkadaş size özenip boyle saçma sapan işlere kalkışacak unutmayın altınızdaki araba yarış değil ulaşım için üretilmiş ki boyle bi konu çok gereksiz bu konunun kitlenmesi gerek
eğer yarış tutkunuz varsa pistlere organizasyonlara katılın :mad:

hepinizin yorumnları için çok teşekkür ederim peki bu beş km nin içerisinde ben vectra ile yol düz rampa yada yokuş yok kaç derim mesela daha 4 üncü km de 200 falan ılaşırmı motor tamamen açıldı yokuş aşşa bıraktım bi kaç kere 210 dedi fazla zorlanmadan artı yol boş bi yol içiniz rahat olsun :d sadece ikimizin hayatı tehlikede olacak:d

ismail sen bu işten vazgeç bence... daha arabanı tanımıyorsun.. ne demek 4 ncü km de 200'e ulaşır mı? hiç denemediysen girme bu olaya. 4 defa ulaşırsın.. ama sen ulaşamazsın sanırım... gel vazgeç bu işten...

ayrıca rekabet için kayseri de eminim bir pist benzeri birşeyler vardır.. karayolunda yapmamak lazım bu tür denemeleri.

nası ulaşır ya ? 1,6 vectra da ne 200 ü ne 200 ü geçmesi 101 hpden bahsediyoruz?

arkadaşlar yüz bin defadır söylüyorum 1.6 vectra kapışma depişme aracı değildir normal normal sürün keyfini çıkarın girmeyin böyle işlere caddy öyle bi araba mı o da değil..
kocaman cüsse ve altında 101 hp 1.6 motor var

Geri