Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vallahi serdar o arabayı bana versen öncelikle yapacağım şey çıkma CDC40-CID ve çıkma 2005 comfort direksiyonu olur. Arkasından 500 liraya Z16 replica mantzel var, onunla birlikte port polish ile birlikte yazılım attırırım al sana 140hp Daha dolu vectra yok şuan piyasada, biraz daha eklersen taşıcak
Volkan abi yıllar önce Vectra C'sini modlamıştı. Dereceli, mantzel, polish vs vs arabayı baya yükledi. Ancak yakıtı çok arttı ve rölanti şehir içinde sıkıntı oluyordu. Değmez yani
amza abi saldanyeden düşecektim yapma şöyle şeyleri beya
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 14:02 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:59 ----------
vallahi serdar o arabayı bana versen öncelikle yapacağım şey çıkma CDC40-CID ve çıkma 2005 comfort direksiyonu olur. Arkasından 500 liraya Z16 replica mantzel var, onunla birlikte port polish ile birlikte yazılım attırırım al sana 140hp Daha dolu vectra yok şuan piyasada, biraz daha eklersen taşıcak
Bu kadar şey yapan biri olarak sence cdc40 OPERA yı unutmam mümkün mü,hele renkli ekranla ilk yaptıracağım AFL farlardı 2. olarak da Renkli ekranlı Opera.. Ama tesisat farklılığından daha fazla zahmete yol açtığı için es geçtik o projeyi..Lyshia da paylaştığı üzere ben de onun gibi düşünüyorum..Yani o ekstraların getirisinden çok götürüsü oluyor..Çünkü ankara daki hakan abi ve Hüseyin abilerle de aynı konuları sordum..Farların yazılımını attırmaya gitmeden 2-3 ay önce mantzelleri falan da temin ettirip orada montajını yaptıracaktım farlarla beraber ama pek randımanlı olmuyormuş...Olur da elime para geçerse Turbo takmayı düşünüyorum... 0.8 basınçlı küçük bir turbo ile aracı canlandıracağım..Ama ileride tabi..Önce şu ultrasonik alarmı halledeceğiz Kerem Abi yle..
Bu arada son cümleni iltifat olarak kabul ediyorum