vectra b2 serisinden 2500 v6 motor kullananlar

baymustang

Organizasyon Sorumlusu
Bilgi Girilmemiş
vectra severler sizden çok şeffaf bi analiz yapmanızı istiyorum. vectra b2 kasalarında 2500 v6 motorlardan memnuniyetiniz ve şikayetleriniz nelerdir? bu aracın kronik bi arızası var mı? önemli yorumlarınızı bekliyorum özelliklede kullananlar

Bu hacimdeki motorların en kronik sorunları taşıt vergileri :(. Onun haricinde olumsuz bir yönü kulağıma gelmedi. Hani yağını suyunu koy git cinsinden. Yanlız unutmamak gerekir ki bu motorların tüketimi biraz daha fazla, parçaları kısıtlı ve pahalıdır. Ama ne de olsa her güzelin bir kusuru olur.

abi vergisi 850 ytl yıllık bugün bi usta o araçlarda bi sorun var dedi ondan kafama takıldıda

ne sorunuymus anlatta bizde bilgi sahibi olalim Mustafa..

km çoksa sorunuda çoktur. birde motor kısmında el gircek yer yok. motor her yeri kaplamış. işçiliği çok olur bence..

güncel

sonuçta araç performans için üretilmiş eger maddi sıkıntım yok diyorsan kaportada sorun yoksa motor her bakımdan yapılabilir. km yüksekse ve araç devamlı olarak devirli kullnılmıssa kullanıma baglı olarak silindir yapısında bozulmalar falan olabilir. ancak tabi araç üst sınıf bir araç olduğundan yüksek km dediğimiz olay 200000-250000km ve üzeri diyelim. bu tip motorlarada 200000kmye kadar sorun olmaz..

b2 de 2.5 v6 motor yok ki. 99 da bitti. murat ve bahadır a katılıyorum

Geri