vectra b yol bilgisayarı beyni karıştı

vectracı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşımın arabasının yol bilgisayarının beyni karıştı yada arabanın beyni bilemiyorum araba 96 vectra CD hava sıcaklıgını 73 derece gibi veya motor yag seviyesi range ve tüketim bunların hesini olması gerktiginden degişik gösteriyo neden böyle oldu bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim

yılbaşından dolayıdır ,sarhoş olmuş hepsi,şaka biyana belki soğuktan etkilenmiş olabilir,bilen arkadaşlar yardımcı olcaktır yada sabah kendiliğinden düzelmiş olarak bulacakksın!

bu göstergeylen alakalı deyil bencer yanlış veriler veriyorsa o veriyi sağlayan ana sunucuda hata vardır bana göre ekran sadece gelen bilgidiyi gösterir beyinde bir sorun var araç beynine baştan program attırr düzelirr

servise sormuştum yazılım atın die atılmıo vectra blere yazılım demişlerdi

öncelikle herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşımın arabasının yol bilgisayarının beyni karıştı yada arabanın beyni bilemiyorum araba 96 vectra CD hava sıcaklıgını 73 derece gibi veya motor yag seviyesi range ve tüketim bunların hesini olması gerktiginden degişik gösteriyo neden böyle oldu bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim
arabanın aküsünü sök yaklaşık 30dk bekle büyük ihtimal düzelir. yol bilgisayarının kendi değerlendirme sistemi vardır o yazdığı range vs şeylerin arabanın beyniyle alakası yok. yarım saatlik bir elektrik kesintisi arabanın herşeyinin 0lanmasına yardımcı olacaktır :D

Geri