Vectra b yardım

ademdemirboga

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 96 model vectra gls almayı düşünüyorum ama süerkli masraf açar beyni arızalanır gibi şeyleer duyuyorum sizin görüşleriniz benim için önemli sizler ne dersiniz ?

Forum Kuralları gereği öncelikle kendinizi tanıtmalısınız.

Herkes herşeyi söyler. Hiçkimsede demezki iyi yapmssın iyiki almıssın diye... O yüzden içine hangisi siniyorsa hangisi kullanırken size haz veriyorsa onu alın. Ben öyle yaptım. Kimseyi dinlemedim. Yok çok yakar yok masraf çıkartır yok bakımları pahalı olur yok usta bulamazsın vs... Hiçbirini dinlemedim,çok araştırdım temiz buldum bir tane aldım. Araca bindikten sonra kimseden ses çıkmıyor. Birazda şans işi araba. Ne zaman arıza vereceği belli olmaz. Eğer bakımlarını düzgün yaptırırsanız yan sanayi değil orjina kullanırsanız birde işin erbabı iyi bir ustaya denk gelirseniz kimse vectra ile sırtınızı yeere getiremez.

Son düzenleme:
bende aynısını düşünüyorum ama sizlerdende bilgi almak istedim

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 96 model vectra gls almayı düşünüyorum ama süerkli masraf açar beyni arızalanır gibi şeyleer duyuyorum sizin görüşleriniz benim için önemli sizler ne dersiniz ?

saçmalıyorlar...bakımsız herhangibir araç o dediklerinizden kat kat daha fazla arıza açar... durduk yere hiç bir şey arızalanmaz... temiz ve bakımlı bir araş bulursanız korkmadan alın derim

vectra alırken diğer araçlara nazaran daha titiz davranmak gerekli. 2 lira yüksek olsun ama temiz olsun hesabı ;)

araba işi şans işi alırsın temizini binersin bi hafta sonra bakmışın arıza ışığı yanıyo vectra b aslında sağlam arabadır orginal sensör kullanılmış bakımları yapılmış olsun sorun yapmaz ama araçlar artık yaşlandı üzerindeki parçalar yorgun olduğundan illa masrafı olacaktır bozulacaktır.Sorunsuz araba istiyorsanız elektronik donanımı az yada modelli araç bakmalısınız.

......................Sorunsuz araba istiyorsanız elektronik donanımı az yada modelli araç bakmalısınız.

Aklıma önceki aracım olan 99 BROADWAY RNI geldi, aracın en elektronin yeri elektrikli camlar ve alarmdı:). Araç 4 sene bizdeydi yapılan en büyük masraf Egzos değişimi olmuştu. Manifolttan itibaren komple 135 lira.Birde ön teker bilyası değiştirdim 60lira o kadar. Ne yağ koyduğumu hatırlıyorum, ne filtre ne sensor ne başka bir masraf. Üstelik lpg de yoktu. Vectrayı alalı 4-5ay oldu 2binin üzerinde masraf yaptım, aldığım yakıtın haddi hesabı yok. Ama bunlra rağmen vectrayı değişmem. Masrafsız araç elektronik donanımsız araçtır,konforsuz araçtır.

derleerr sorunluda derler yakıtı çok da derler parçası pahalı da derler..aşağı yukarı aynı şeyleri ben arabamı almadan önce duymuştum ama sevdiğim için bir kac vectra arasından temizi olsun kafamız agrımasın diye düşünerek araştırdık servise gösterdik begendik aldık 1 senedir biniyorum Allaha şükür büyük sorun çıkarmıyo.şunu da söyleyim ne öyle abartıldıgı gibi çok yakıt yakıyor ne de sık sık sorun çıkarıyor.soylenenler hor kullanılmış bakımsız vectralar için dogru olabilir ama bakımlı ve temizi için aynı şeyi söylemek yanlış olur..bana parcası pahalı yakıtı çok vs diyen tanıdıklarımızla denk gelip arabayla dolaştıgımızda ya gercekten güzel arabaymış yağ gibi akıyo maşşalahı var gibi yorumlara dönüştü o parcası pahalı alma gibi yorumlar..bu yüzden aklına yatıyosa etrafa kulak asma sonucta sen kullanacaksın seviyorsan içne sinen temiz bir vectra bulursan al derim..sonucta bir kez daha dogmayacagız içimizde keşke alsaydım keşke binseydim gibi şeyler kalmasın ben bu sekilde düşünüyorum karar senin hayırlı günler dilerim.

Valla bende çok çok temiz diye aldığım arabama 1500 lira harcadım bigün yağ pompasından yağ kaçırdı bigün direksiyon kutusundan nekadar temiz olsada artık 13-14 yaşına gelmiş araçlar illaki biyerleri bozulacak masraf istemem diyorsanız 2005 üstü araç alın derim.

Geri