Arkadaşlar Vectra B1 aracımın,uzun farlarına Philips Diamond 5000 K xenon ampül takmayı düşünüyorum.Şu an kısalarda xenon 8000 K kit var.Mercek vs. yok.Uzunlarda sarı halojen ampül var. Orjinal parabolik (desenli) farları kullanıyorum. Bazı yerlerde; parabolik camlı farlara xenon kit takıldığında uzun özelliğini kaybedersiniz diyor ama bende kaybolmadı
. Uzunları yaktığımda sarı olarak daha ileriyi aydınlatıyor.Selektorde yapabiliyorum.(Sarı olarak
). Kısacası uzunlarında beyaz yanmasını istiyorum.
Uzunlara philips 5000 K ampül taktığımda nasıl olur, selektor ve uzunları gerektiğinde yakacağım zaman iyi verim alır mıyım?Xenon kitin yanında sönük kalır mı? Birde vectra B1lerde far yapısı : kısaların tarafında çok yoğun, aralıksız desen var, uzunların tarafı daha şeffaf desenler çok az.Philipsleri takarsam şeffaf kısımda olacak, bu olumlu bir şey olur sanırım. Siz ne dersiniz, takayım mı ?Fotoda ekliyim

Uzunlara philips 5000 K ampül taktığımda nasıl olur, selektor ve uzunları gerektiğinde yakacağım zaman iyi verim alır mıyım?Xenon kitin yanında sönük kalır mı? Birde vectra B1lerde far yapısı : kısaların tarafında çok yoğun, aralıksız desen var, uzunların tarafı daha şeffaf desenler çok az.Philipsleri takarsam şeffaf kısımda olacak, bu olumlu bir şey olur sanırım. Siz ne dersiniz, takayım mı ?Fotoda ekliyim

Son düzenleme: