Vectra B Stop Edince Araç Sinyal veriyor.

tedirgin68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. bende Opel Vectra B 2.0 Var. Aracım 1998 model.
Bu gün aracı stop ettiğimde Araç aniden diiit diiit diiit diye uyarı verdi. ve bu uyarıyı 3 defa art arda verdi. bi kaç kez daha denedim. kontağı kapatınca araç bi uyarı veriyo. ne olduğunu tam olarak çözebilmiş değilim. Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. iyi akşamlar...

kapıyı açtınız mu? far veya sinyaller açık kalmış mı?

Aracınızda orjinal teyp harici teyp varsa pioneer gibi panel çıkmalı paneli al diye ikaz veriyordur...

kapıyı açtınız mu? far veya sinyaller açık kalmış mı?

alperuzi kardeş farlar veya sinyal açık kaldığında gelen sesi biliyorum o ayrı bir ses. bu sesi ilk defa duyuyorum.

Aracınızda orjinal teyp harici teyp varsa pioneer gibi panel çıkmalı paneli al diye ikaz veriyordur...

aracı 2 yıl önce aldığımda üzerinde orjinal teybi vardı. onu söküp pioneer taktırdım.fakat 2 yıldır hiç böyle bi ikaz vermemişti. ilk defa duyuyorum bu sesi

birisi menüler ile oynamış olabilir, veya akü kutup başı sökülmüş ve ayarlar sıfırlanmış olabilir.

birisi menüler ile oynamış olabilir, veya akü kutup başı sökülmüş ve ayarlar sıfırlanmış olabilir.

sadece ben kullanıyorum ve herhangi farklı bi şey yapmadım araçta. yarında devam ederse servise götürmeyi düşünüyorum. çözümünü bulunca sizinlede paylaşacağım. Umarım masraflı bi şey değildir.

kontak üzerinde kaldı uyarısı var. anahtar kontakta iken bu ses geliyorsa anahtarı geri çekince susması gerek susmayıp ara ara bunu yapıyorsa kontak şalterini değiştir düzelir. sanırım 20 tl civarıydı.

kontak üzerinde kaldı uyarısı var. anahtar kontakta iken bu ses geliyorsa anahtarı geri çekince susması gerek susmayıp ara ara bunu yapıyorsa kontak şalterini değiştir düzelir. sanırım 20 tl civarıydı.

çok teşekkür ederim. yarın bi servise götürmekte fayda var. aklıma tek gelen kontak çipiydi.

kontak uyarısı makyajlılarda var galiba. benim 97 GLS'de yoktu. Çalınmasına da B1'lerin dandik immobilizerı neden olmuştu zaten.

Geri