Vectra b sorunlarim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boring54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

boring54

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım fakat aracımda memnun olmadığım çözemediğim sorınlar var ne yapmam gerekiyor sizlere danışmak istiyorum.araç sıralı lpg li 2.0 gls
1)aracım sabahları ilk basmaya çalışıyor fakat ısınınca 10 15 saniya geç alıyor bu seferde arıza ışığını yakıyor geç çalışması uyuz ediyor beni geç olarak çalıştırıp stop edip hemen basarsam marşa bu sefer hemen çalışıyor arıza lambasıda sönüyor.daha önce eksantrik sensörünü değiştirdim 1 ay felan oldu . ne yapmalıyım teşekkürler...

arıza koduna baktırdınız mı

hiç baktırmadım ama alete bağladıklarında eksantrik sensörü dediler değiştirdik.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım fakat aracımda memnun olmadığım çözemediğim sorınlar var ne yapmam gerekiyor sizlere danışmak istiyorum.araç sıralı lpg li 2.0 gls
1)aracım sabahları ilk basmaya çalışıyor fakat ısınınca 10 15 saniya geç alıyor bu seferde arıza ışığını yakıyor geç çalışması uyuz ediyor beni geç olarak çalıştırıp stop edip hemen basarsam marşa bu sefer hemen çalışıyor arıza lambasıda sönüyor.daha önce eksantrik sensörünü değiştirdim 1 ay felan oldu . ne yapmalıyım teşekkürler...

aynı dert bende de var 1 senedir kesin şundan diyen çıkmadı. usta hep olabilirli konuştuğu için elletmedim çünkü bu olabilirler yüzünden değişmeyen parça kalmıyo :)

daha güçlü bir akü ile deneyin.

aküm sıfır marş saat gibi basıyor fakat geç çalışıyor.

lpg yi devreden çıkartıp aracı biraz kullanın araç benzinde iken stop etsin. lpg devrede değilken sıcak motorda deneme yapın. (normal şartlarda araç benzinle çalışıyor ancak lpg ile stop ediyor. lpg ile stop eden araç benzinle çalışmada (motor sıcakken lpg ile çalışması gerekirken herhalde yine benzinle çalışmaya çalışıp ambeleye kalkıyor olabilir.) bu arada motor sıcakken stop edildiğinde tekrar çalışması lpg ile mi bu detayı tam bilemiyorum. ama bence ilk start benzinle diye tahmin ediyorum

lpg yi devreden çıkartıp aracı biraz kullanın araç benzinde iken stop etsin. lpg devrede değilken sıcak motorda deneme yapın. (normal şartlarda araç benzinle çalışıyor ancak lpg ile stop ediyor. lpg ile stop eden araç benzinle çalışmada (motor sıcakken lpg ile çalışması gerekirken herhalde yine benzinle çalışmaya çalışıp ambeleye kalkıyor olabilir.) bu arada motor sıcakken stop edildiğinde tekrar çalışması lpg ile mi bu detayı tam bilemiyorum. ama bence ilk start benzinle diye tahmin ediyorum

2 hafta benzinde bindim sonuç değişmiyor. zaten araba sıcakken bir kere çalıştımı sorun yok ama park edip 30 dk sonra binince 2-3 marşta çalışıyor. sogukken zaten hiç sorun yok

Son düzenleme:
krank devir sensörü bu olayı yapar ve exantirik hatası beraber geliyor ben 2 sini değiştim
ama exantrik sensörü daha muhtemel 2 sefer değişti
yenide olsa sorunlu
son taktığım sorun yapmadı hiç

2 sensör değişse 150 tl civarı yapıyor kesin düzelir mi? 150 kaçsak zaten marşın ömründen yiyoruz aynı hesaba gelecek

Geri