vectra b sonradan yol bilgisayarı uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugünde tech 2 ile km ve litreye çevirdim. şu anda çok güzel çalışıyor. 2.0 motora uygun olarak deiştirdik kodunu tech 2 ile. çok güzel oldu. ingiltereden almış olma sebebim parça fiyatları burada bu iş için en az 600-700 lira harcamanız lazım ve bozuk olmayan bu ekranlardan çok az var çok para istiyorlar.

"Can" kardeş ellerine sağlık ayrıca paylaşım için çok teşekkür. Benim araç vectra b 2.0 97 gls. Sonuç olarak benim hangi malzemeleri nerden temin etmem gerektiği hususunda yardımcı olursan sevinirim. Malum çok güzel birşeye imza attığın belli ve benim araçtada olduğu gibi diğer vectraların çoğunda bu ekranlar bozuk.

bir tane yol bilgisayarı ekranı bir tane de yol bilgisayarının tuşları olan silecek kolu lazım. onlar yeterli. yalnız ekranın sağlam olanını bulmak çok zor. eğer tanıdık varsa yurtdışından getirmenizi öneririm. ama gümrükte kalma ihtimali çok fazla benimki şans eseri geçti çünkü 2. el parça yasak hemde çok ağır oldukları için açıp bakarlarsa eğer 2.el olduğunu anlarlar. yoksa üstüne 0 yazdırmak dert değil.

birde aracın kadranını söküp ekrana giden sokete bakın. sokette bağlı eğer 26 tane kablo varsa yapması kolay ama eğer 10 civarı kablo varsa yapması çok zor ecuye de kablo çekmek lazım uzun iş.

söldiklerini alabilceğimiz bildiğin bi yer varmı yol bilgisayarı ekranı ve silicek kolu

çıkmacıdan alabilirsiniz. veya yurtdışında varsa arkadaşınız ordan alacaksınız.

taktım çalışıyor :D

evet bitti ve çalışıyor. kmye de çevirdim. kendi aracım için kodlamasını da yaptım tech2 ile. cdlerden farkı yok. sadece bende sensörler olmadığı için onlarda hata vermiyor ama eğer silecek suyu biterse ekranda silecek suyu bitti diye de bir yazı çıkmıyor. yani sensörleri her zaman çalışıyor hiçbir hata yokmuş gibi görüyor.

tamam foto çekerim ama fotoda çok birşey belli olmaz sanırım çünkü hiçbir farkı yok ama seni mi kıracam yarın çeker foto koyarım :D

güle güle kullan eline sağlık

Geri