• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Vectra B Sol Ön Kapıdaki Ses

mustafa6886

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu form sitesinde ne yazdımsa güzel cevaplar aldım yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim benim bir sorunum daha var haydin şunada bir el atalım arkadaşlar benim arabam 98 vectra cd yolda giderken sol ön kapıdan rüzgar sesi geliyor ama rüzgar veya toz su ibi cisimler girmiyor içeri sadece ses var kapı fitilleride yeni değiştirdim ama ses kaybolmadı

kapida kayma varmi??? birde orta direkteki anahtar yuvasini ayarlama ile dene..disaridan kapinin ayari tam oturana kadar sonra birdaha dene..

selim abiye tamamen katılıyorum. kapı yerinden oynamış olabilir...

bu dediğiniz yerin bir resmini bulabilirmiyiz dediğiniz yeri tam olarak anlamdımda

ön kapi ile arka akapi arasindaki direk..üzerinde kapinin kilidinin karsiligi var orta iki kapi arasindaki direkte b-säule ...kapi kilidi ve karsiligini ayarlayacaksin.. bilmem anlatabildimmi...

Aynı sıkıntı bende de vardı.Benim çocuk arabanın içinde kendini kiltleyince kapıyı kankırttım sonrasında da rüzgar ses yapmaya başladı.Sağolsun kaportacı arkadaş kapıyı ters yönde kankırttı ve kilt yerinin kaportayla birleştiği yeri ayarladı ve düzeldi

Geri