vectra b serisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan quake
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende 2001 vectra b 1.6 comfort var ve çok memnunum. 3 yıldır yağ haricinde sanayiye gitmiyorum. temiz bir vectra b başınızı ağrıtmaz fakat dökük ve problemli bir vectra b alırsanız ozaman işiniz zor. bu yüzden her zaman şunu söylerim , 2 fazla olsun temiz olsun :good:

abi seninki sınıf atlayarak cdx olmadı mı_?:)deri döşeme yaptırdın mı tamamdır..;)

vectra b forever benim için ne masrafı olursa olsun

abi seninki sınıf atlayarak cdx olmadı mı_?:)deri döşeme yaptırdın mı tamamdır..;)

vectra b forever benim için ne masrafı olursa olsun

:) evet benim arabada 1.6 cdx,sport karışımı oldu...kerem deri döşeme yaptırmayacam. şu an zaten kumaş döşemeleri ısıtmalı yaptığımdan deriyede gerek kalmadı.

ve sıra geldi digital klimaya :) sonra da yol bilgisayarı..

abi giray a katılıyorum.deri döşeme yaptırma benim totom yazın yanıyo,kışın donuyo :)

digital klima+yol pc+sunroof :)

dijital klima çok zor bayağı bi işi var ,oyüzden klimayı rafa kaldırdım.sunroofta yaza . yol bilgisayarı yakındır. her an self serviste vectra b yolbilgisayarı montajı diye bir başlık görebilirsiniz:)

temizini bulduktan sonra emin ol 1 numaralı araba hiç kaçırma bile

dijital klima çok zor bayağı bi işi var ,oyüzden klimayı rafa kaldırdım.sunroofta yaza . yol bilgisayarı yakındır. her an self serviste vectra b yolbilgisayarı montajı diye bir başlık görebilirsiniz:)
öle bir başlık var zaten ben yaptım yazdım diye de hatırlıyorum... eğer yol bilgisayarı takacak olursan yardım edebilirim belki :)

valla vectra a ile başladık opel serüvenine b c diye gidicez bakalım ama opel den başkası olmaz bundan sonra

öle bir başlık var zaten ben yaptım yazdım diye de hatırlıyorum... eğer yol bilgisayarı takacak olursan yardım edebilirim belki :)

oo tabiki can. sen açmıştın . sen 2.0 gls ye taktın sanırım ben de 1.6 ya takıcam ve seninlede temasa geçicem....

oo tabiki can. sen açmıştın . sen 2.0 gls ye taktın sanırım ben de 1.6 ya takıcam ve seninlede temasa geçicem....
renkli ekranlar var aslında ondan takmayı düşünüyorum ama bulamadım son zamanlarda... yurtdışında bile çok nadir var renkli ekranlı vectra b...

Geri