vectra b rektefe

benim motoru 300 lira diye açtık bugün usta 1500 lira fatura çıkardı motorun üst bölümü sübaplar egr valfi conta termostata kadar değişicek ayrıca silindir kapağıda taşlanıcak zaten onun taşlanması en az 300 lira

bende yaptırdım arkadaşım2000 tl verdim ama yinede istediğim gibi olmadı vallahi.. heryerinden yine yağ kaçırıyo ..birde salak adam şanzumanla olan bağlantıyı iyi yapadığı için birde ordan kaçırıyo.. yine su eksiltiyo.. 5000 km de bir 1 2 su bardağı felan...bencede sat kurtul bu opel sevdasından kardeşim

yaasiz bu sorunları söyleyince ben birazda olsa rahatlıyom gecen gün arabayı pazara cektim gelen giden cok begenende cok km ye bakıyorlar abooo bu araca yag yakar pistonu ölü motor ister baslıyorlar söylenmeye ben anlamıyorum masallah araba hiç durmamıs sanki ayıptır söylemesi esege biner gibi binmişler 289 km de ama aracda yine masallah 1 gr bile yag eksiltme yok yagcının koydugu gibi duruyor eksozdan sadece beyaz duman oda tüpün buharı cıkıyor bu millete hiçbir iyilik yaramaz arkadsımın 2001 model confprtu var o ayda 1 lt yag ilave eder ben ne yapayım şimdi acaba gitsemde beyincilere km yimi düşürsem ne dersiniz ??

Hemşerim bize yakışmaz bu hareketler.
Malını öv, reklamını yap, istediğiniz ölçümü yaptırın, muayyer ustaya baktırın vb... gör bak nasıl satılıyor.
Değerini de yazmışın kardeşim zaten ilana. Az biraz daha inersen fiyattan, baban bile alır :D

zaten orda 12:500 yazıyor inice 12 ye bile veriyoruz
ama ordaki yazılarımın hepsi dogru Allah şükür kayserinin yerlisi degilim yalan söylemiyorum

Kayseri'nin yerlilerine çamur atıyorsunuz.
Madem o kadar dürüstsünüz km nin düşürülmesi sizin aklınıza nasıl geliyor onu anlayamadım.

km yi sadece sordum düşürüyüm mü diye cünkü milletin yaptıhı benim zoruma gidiyor araba bakmadan km ye bakıp laf söyleyip gidiyorlar bir incele boya sor motorsor hiç o yöndnen gelmiyorlar sadece km bak kac oluyor canım sıkılıyor bu konuda
kayserinin yerlilerinie neden camuratıyım dogruyu söylüyorum siz yerlisimisiniz

Hayır değilim ama hiç bir insanın arkasından gıybet(hoşlanmayacağı şekilde konuşmak) edilmemeli.
Ha sevmezsin onu anlarım ama gıybet ve dedikodu yapılmamalı.

Km konusuna gelince söylediklerinizde yerden göğe kadar haklısınız. Şahsen ben bile km çok olan arabadan uzak dururum. Şimdi düşünüyorum aracımı çok ama çok seviyorum km 144binde acaba 200 binlere gelince satılır mı gibisinden, sonra diyorim ki kendi kendime nerde tırak orada bırak, motoru kucağa alınca :D sıfır yaptırırım.

İşte bu noktada km sıfırlanabilir kanaatimce. Çünkü motor yeni ve sıfır yapılacağı için bence bir sakıncası yok. Adam servise gidipte sıfırlandığını öğrenince bahanemiz hzır zaten, yüzümüz kızarmaz.

Saygılarmla...

tmm abi haklısın ama bu ayın sonunda kadar mühdetim var yoksa araba galericiye cok ucuza gidecek

Geri