vectra b polen filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erelbu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erelbu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
formdaki tüm arkadaşlara selamlar polen filtresini kendim temizleyebilirmiyim veya yenisini kendim takabilirmiyim kolay gelsin.

aynı filtreden bahsediyorsak evet, çok kolay

Eğer polen filtresi ön camın hemen altındaki uzun beyaz filtre ise değiştirmek çok kolay. Kaputu açıp sileceklerin alt tarafındaki uzun fitili sökersen plastik parçayı yukarı doğru kaldırabilirsin. Orada bir filtre var havalandırma sistemiyle bağlantılı. Ben filtreciden 7,5YTL'ye alıp değiştirmiştim. Eskisinin içinde bir sürü sinek, böcek, yaprak kırıntısı ve kum vardı.

Eğer polen filtresi ön camın hemen altındaki uzun beyaz filtre ise değiştirmek çok kolay. Kaputu açıp sileceklerin alt tarafındaki uzun fitili sökersen plastik parçayı yukarı doğru kaldırabilirsin. Orada bir filtre var havalandırma sistemiyle bağlantılı. Ben filtreciden 7,5YTL'ye alıp değiştirmiştim. Eskisinin içinde bir sürü sinek, böcek, yaprak kırıntısı ve kum vardı.

:good:

De ben 5 ytl ye değiştirmiştim Ankara büyük sanayide :D

Bizim Astra H'larda bu kadar kolay değil galiba içerden konsol çıkıyo falan diyolar... Aslında bir arkadaşımız resimli olarak anlatsa da bizde filtreler için servise gitmesek ne güzel olur... :good:

diğer filitreleri napcaksınız???...
merak etmeyin servis zaten diğer filitreler yanında polen filitresine para almaz....

Diğer filtreler çok sık değiştirilmiyor. 15000 km beklememek için dedim...

En azından 3000-5000 km'de bir açıp kendimiz temizleyip takarız diye düşündüm... Arkadaş sineklerden falan bahsetmiş. en azından üzerindeki ölü sinekleri ve fazla tozu alıp takarız... :good:

benim 4 filitre değişim direk 70 ytl demek :D

th_86395_Resim48861_122_685lo.jpg

polen filtresi kolay değişir. kaputu aç. camın ön tarafında bir bölme var onun içindedir. sadece kapagı ac ve değiştir. bu kadar basit.

vektrada cok basitmiş astrada içeride değiştirmek biraz zahmetli.

Geri