vectra b otomatik şanziman yağ kaçırıyor.

muammer yaşar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
motorla şanzmanın bağlantı noktasından yağ damlatıyor,birazda aks keçesinden kaçak vardı keçe değişti.arkadaşlar sizce ne yapmalıyım şanzıman inmesi gerekirmiş,keçeler vs değişecekmiş ne yapmalıyım.

türbün keçesi değişecek şanzuman ıncek

sağol musa kardeş tavsiye edebileceğin bir usta ve fiyat bilgisi verebilirmisin şanzıman indiğinde farklı masraflar çıkmasından korkuyorum.

forumumuz ana sponsoru olan opel team servise götürebilirsin aracını yardımcı olacaklardır. sıtenın sag ust köşesinde adres ılgılerı var

Arabani Yaptirdiktan Sonra Maliyeti Yazarsan Sevinirim Bilgi Sahibi Oluruz Kolay Gelsin

tamam bostancı sanayide yaptıracağım galiba işler yoğunmuş bu hafta görüşeceğiz açmışken yağ filtresi falan değişelim dedi burç arızalı olabilir dedi pompa keçesindendir dedi bilemiyorum artık,musa arkadaşımda tribün keçesi dedi ama bilgim yok belki iki keçede aynı olabilir.

tamam bostancı sanayide yaptıracağım galiba işler yoğunmuş bu hafta görüşeceğiz açmışken yağ filtresi falan değişelim dedi burç arızalı olabilir dedi pompa keçesindendir dedi bilemiyorum artık,musa arkadaşımda tribün keçesi dedi ama bilgim yok belki iki keçede aynı olabilir.
iki keçede aynı:)

Peki şanzıman indiğinde bu işlem yapılırken şanzıman komple dağılacakmı yoksa bu keçe değişimi basit bi işlem mi? bana bir öneriniz var mı? bu konuda
saygılarımla...

birde bu yağ kaçağının yakıt sarfiyatına etkisi varmıdır lpg ile şehir içi 240 ykr yakıyorum.

yokmu bilgisi olan

Geri