Vectra B Mi, Yoksa C Mi Tercihiniz Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VECTRA B Mİ YOKSA C Mİ

• VECTRA B

Oy: 202 56.0%
  • VECTRA C

Oy: 159 44.0%

• Kullanılan toplam oy
    361
B'den inip C' ye binmem :)

Vectra B yeni çıkan bir çok arabadan bile çok daha sportif,atak...

Evet b ler görüntü olarak çok güncel eski araba gibi durmuyor heleki bakımları sıfır ayarında olanları harbiden sanki yeni model bir araç gibi duruyor en nihayetinde piyasada 10 yaşını doldurmuş bir araç ama işde hayla görüntüsü güncel bu bir başarıdır opel için..

Ama benim favorim hayla C1 :D

Sağlamlık,konfor,sorunsuzluk,donanım, herşey c'lerde...Sportif görünüm b'de. Serilik derseniz iki modelin de seri modelleri var, ama b'nin opc'si yok.Türkiye'ye en üst model olarak sadece 170hp'lik cdx'ler geldi...

hocam ben bir kaç tane b kasa gt falan görmüşdüm demek onlar kolpaydı bir şekilli yapmış aracı bende orjinal sanmışdım :D

c kasa sahibi olarak tabiki c

b daha spor duruyo ayrıca vectra gitgide 1.6 litreye yogunlasıyo piyasadaki c lerin cogu 1.6 buda vectralara hantal bi hava veriyo tercihim a kasadır ama c/2 opc bütün fikrimi tam tersine değiştirebilir :)

zaten şu benzin problemi olmasa şu ülkede en güzel ideal motor 2.0

en kral vectra b makyazlı 2.5 v6 cdx olurum temızıne cok aradım ama nasıp degılmıs bı turlu bulamadık

ankarada jant alırken benle birlikte vardı...2.5 v6 gri full modifiye...benzinli...16.000 ytl idi

para yoksa vectra b cdx piyasadaki arabalardan güzel para varsa c2 tabiki

hocam ben bir kaç tane b kasa gt falan görmüşdüm demek onlar kolpaydı bir şekilli yapmış aracı bende orjinal sanmışdım :D

Kolpa değiller B GT ler çok az bulunmakla beraber eco motor ama 150 HP gayet başarılı otomobiller ama yinede A GT kadar atak değiller

Geri