Vectra b lütfen yardim delireceğim.

evet enjektorler temizlenip kontrol edildi

Üstad bu Usta kılıklı dingiller yokmu bizi arabalardan soğutan.Sen ne fedakarlıklarla araba al sonra bu adamlar içine etsin arabanın

gerçekten oyle araçtan soğutuyorlar insanı arabayı satmayı duşunuyrum

yani çok garip bir durum gerçekten... hani lpgde de aynı durum olsa belki bişeyler söyleriz ama... yaa peki motor arıza lambası belki yanıyordur ama ampulu falan patlamıştır belki genede siz bi tech2 ye bağlatsanız...

bağlattık kelebek boğazında arıza gösterdi o halledildi ama hala aynı su an hiç bir arıza yok görünüyor bağlatıldığında

peki lpg ecu'su devre dışı bırakıldığında da aynı sorunu yapıyor mu? birde öyle deneyin... eğer öyleyse zaten lpg ile alakalı birşey yok. ya usta soruna yol açtı yada zaten bir sorun vardı.. öyle denk geldi zaman olarak...

peki lpg ecu'su devre dışı bırakıldığında da aynı sorunu yapıyor mu? birde öyle deneyin... eğer öyleyse zaten lpg ile alakalı birşey yok. ya usta soruna yol açtı yada zaten bir sorun vardı.. öyle denk geldi zaman olarak...
evet lpg ecu sunu devre dışı bırakıp bir süre denerseniz anlamış olursunuz

arkadaşım bence aracınız ilk çalışma anında benzin ve lpg yi karıştırıyor. benzin ve lpg selonoid valflerini kontrol edin. ilk çalıştırmada araç benzinle çalışır ve daha sonra lpg ye geçer. muhtemelen ilk çalıtırdığınızda lpg valfide kaçırıyor ve hem benzin hem lpg basıyordur bu yüzdende bir dengesizlik olabilir. aracınızın lpg deposundaki vanayı kapatın,depodan motora lpg geçişini kapatmış olun.daha sonra arabayı çalıştırıp lpg ye alın borularda kalan lpg de bitsin aracınız stop etsin. daha sonra aracınızı çalıştırın zaten benzinde çalışacaktır. 2 ... 3 dakika benzinde çalıştırıp. çıkın yola ve aracınızın düzeldiğini göreceksiniz......

Hayır Faruk ustayı bilmiyorum araç 1.6

O zaman merkeze gitmenizde fayda var. Birde araça Faruk baksın.

Zavoli Türkiye distribütörü :
Polaris LPG
Enj. Oto Gaz Sist. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Kemalpaşa Cad. No:63 Çamdibi / İZMİR
Tel: +90 232 458 5 373
Fax : +90 232 458 4 199
http://www.zavoli.com.tr/iletisim.php

Zavolli yüzünden ilk arabami sattim. Ustalar hep ayni karaktersizlik ve çamur atma çabasinda ( iyiler tenzih edilir ) "hoca sizin araba bozuk , benzinde zaten arizaliymiş , felan felan .." arabani satma tüpünü söktür git atiker taktir.

Geri