Vectra b lütfen yardim delireceğim.

bunun markayla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum...

arkadaşım senin problemin tamamen arkadaşların da dediği gibi tüpü taktırdığın yer. Ben aracıma geçen yıl 12. ayda l.renzo omega taktırdım ve 20 bin km devirdim kulağına kurşun çivi gibi sadece bakımdan bakıma kontrol ettiriyorum. sen ustana bir daha git istersen

Arkadaşım seni yanıltmak istemem belki tesadüftü ama benim araç ta 3-4 gün önce aynı arızayı yaptı.İlk çalıştırmada gaza basınca stop edecek gibi oluyodu yani gaz yemiyordu.Tüpe geçince düzeliyodu.Lpg ciye gittim son versiyon programı tekrar yüklettim.O günden beri sorun yok.Bence lpg ayarlarını kontrol ettir olmazsa yeniden yüklet.

aracın hava filtresinde bant varmı. varsa bantları çöz arabaya hava girmesini sağla. lpg ciler ayar yapamayınca hava filresini bantlıyorlar.

Arkadaşlar lpg ecunun orda bi sigorta var onu çıkarınca lpg devre dışı oluyo oyle denedim bu gun sabah hiç çalıştırmadan sorunsuz lpg takılmadan onceki gibi çalıştı ve çok ii gaz yedi.Buda demek oluyoki lpg sisteminde sorun var lpg devreye girince aynı sorun tekrarlıyo.Birde lpg-benzin ayıran valften lpg geçerken çok ses geliyo çıt çıt sesi çok geliyo arka arkaya ve vites biraz yuksek olup devir düştüğünde motor tekrar hızlanana kadar lpg beynin olduğu yerden tıkır tıkır ses geliyo bu sesi benzinde yapmıyor lpg yapıyor.

dediğim gibi valflerde problem var .onlara baktır.

yok hacam atikerde opele gitmiyor :):) ben stefanelli taktırmıstım campıon spot magazasında biliyorsundur,nasıl desme arana 170 kr yakıyordu ama araba ucuyordu valla zor zapdediyordum golf ler filan yaklasamıyordu .arkadasa cevap veryim diyecem ama herkez yazmıs bence baska birine gidin :D

Geri