yeni aldığım aracın motorunda sıkıntı vardı ve komple motor yapılması gerekiyordu.uzun suren araştırmalarım sonucunda en doğru yere yaptırmaya karar verdim.götürüp aracı teslim ettim motor sökuldukten sonra bana verilen parca listesi şu şekilde oldu
piston
sekman
ana yatak
kol yatağı
gayd-sibop
sibop lastiği
alt takım conta
üst takım conta
termostat
devirdaim
triger seti
yağ pompası
motor yağı
buji
hava-yağ-benzin filtresi
Vkayışı ve rulmanı
sıvı conta
ahtapot hortumu(neyse artık)
yağlı itecek
motor yağ kapağı
yağ seviye sensörü
amortisör takozu ön
arka taşıyıcı burç
viraj demir lastiği
rot kolu
askı kolu
direksiyon körük lastiği
bu parcaların tamamına 1550 tl.ödedim .işçilik ve rektefiye ücreti 1500 liraya mal oldu.bunun yanı sıra klıma calışmıyordu borularında kaçak vardı onlar yapıldı ama klıma yine olmadı klıma motorunun keçelerindede kaçak varmış .klimacının yolu gözuktu.motor yenilemek isteyen arkadaşlara duyurulur 3000 -3500 lirayı gözden çıkartsınlar.aldığım parcaların tamamı orjinal siboplar alman malı .
piston
sekman
ana yatak
kol yatağı
gayd-sibop
sibop lastiği
alt takım conta
üst takım conta
termostat
devirdaim
triger seti
yağ pompası
motor yağı
buji
hava-yağ-benzin filtresi
Vkayışı ve rulmanı
sıvı conta
ahtapot hortumu(neyse artık)
yağlı itecek
motor yağ kapağı
yağ seviye sensörü
amortisör takozu ön
arka taşıyıcı burç
viraj demir lastiği
rot kolu
askı kolu
direksiyon körük lastiği
bu parcaların tamamına 1550 tl.ödedim .işçilik ve rektefiye ücreti 1500 liraya mal oldu.bunun yanı sıra klıma calışmıyordu borularında kaçak vardı onlar yapıldı ama klıma yine olmadı klıma motorunun keçelerindede kaçak varmış .klimacının yolu gözuktu.motor yenilemek isteyen arkadaşlara duyurulur 3000 -3500 lirayı gözden çıkartsınlar.aldığım parcaların tamamı orjinal siboplar alman malı .