vectra B klima fanı

tek fan dostum yaa.şaşırdım bende inip aracıma bakcam şimdi.emin olmak için

97 cd çift fan.

ama arkadasınki 1.6 lt ;)

walla daha net bi cevap alamadım hala varmı yokmu?beklemedeyim

arkadaşım arabanın motoru soğuk iken arabanı çalıştır ve arkasından da klimanı aç.eğer ki fan,klima açınca dönmeye başlıyorsa senin arabanda hem klima hemde hararet için kademeli tek fan var.

olayı çözdüm bugun park halinde opel gördüm gl 97 mod aynısından ızgaradan bakarken sahibi geldi olayı anlattım sağolsun kaputu açtı baktım klima fanı var dolayısı ile bende bugun bitane sipariş ettim kendime klima fanı 146.78tl +kargo hayırlısı bakalım

kardeş baktığın arabanın motoru 2.0 olmasın senin araban 1.6 motor. 1.6 larda tek fandır 2.0 motorlarda çift baktığın arabanın motoru 1.6 ise oda sonradan takmadır kliması olan her araba şehir içinde hararet yapar. taktırman daha iyi olur fan açtığında araç daha çabuk soğur. zararın olmaz.

kardeş baktığın arabanın motoru 2.0 olmasın senin araban 1.6 motor. 1.6 larda tek fandır 2.0 motorlarda çift baktığın arabanın motoru 1.6 ise oda sonradan takmadır kliması olan her araba şehir içinde hararet yapar. taktırman daha iyi olur fan açtığında araç daha çabuk soğur. zararın olmaz.

gördüğü araç dediği gibi gl ise 1.6 motordur.

1.6 motor gl adama extradanda sordum 1.6 dedi
cumaya fan gelir ayrıca yanında flitre setinide sipariş ettim
1.polen filtresi
2.hava filtrresi
3.yağ filtresi
4.benzin filtresi
toplam:32.90tl

Geri