Arkadaşlar merhaba
vectra b kasaya bir senedir biniyorum beni rahatsız eden bazı şeyler var
bana yardımcı olupta aydınlatırsanız çok sevinirim
1- bu aracın amartiörleri orjinaldedemi çok sert kasislerden yada normal bir çukurdan geçerken sesli geçiyoruz.
2-eksos manifoltu sürekli çatlarmı sanayide değiştirmeye gittiğimde boşuna değiştirme
yine çatlar dediler hedir diye borudan bahsettiler en iyi çözümmmüş doğrumu.
3-direksiyondan dönüşler esnasında ses geliyor hafifte sürtme sesi gibi bunada normal dediler.
4-100km saate 90km hızla gidince nekadar yakar?
5-lpg taktırmak istiyorum sorunsuz hangi markayı tafsiye edersiniz? hızımda bir şey farkedermi çünkü bu arabada en çoksevdiğim hızlı olması
6-bu vectra b kasaların 1995-2000 kasalarının pek makul olmadığı söylendi bu yukarda saydığım sorunların hep devem ettiği söyleniyor böyle birşey varmı
şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim
atlbbpe,
1998 opel vectra
ankara
vectra b kasaya bir senedir biniyorum beni rahatsız eden bazı şeyler var
bana yardımcı olupta aydınlatırsanız çok sevinirim
1- bu aracın amartiörleri orjinaldedemi çok sert kasislerden yada normal bir çukurdan geçerken sesli geçiyoruz.
2-eksos manifoltu sürekli çatlarmı sanayide değiştirmeye gittiğimde boşuna değiştirme
yine çatlar dediler hedir diye borudan bahsettiler en iyi çözümmmüş doğrumu.
3-direksiyondan dönüşler esnasında ses geliyor hafifte sürtme sesi gibi bunada normal dediler.
4-100km saate 90km hızla gidince nekadar yakar?
5-lpg taktırmak istiyorum sorunsuz hangi markayı tafsiye edersiniz? hızımda bir şey farkedermi çünkü bu arabada en çoksevdiğim hızlı olması
6-bu vectra b kasaların 1995-2000 kasalarının pek makul olmadığı söylendi bu yukarda saydığım sorunların hep devem ettiği söyleniyor böyle birşey varmı
şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim
atlbbpe,
1998 opel vectra
ankara