vectra b kasa hakkında bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atlbbpe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1- bu aracın amartiörleri orjinaldedemi çok sert kasislerden yada normal bir çukurdan geçerken sesli geçiyoruz.
2-eksos manifoltu sürekli çatlarmı sanayide değiştirmeye gittiğimde boşuna değiştirme
yine çatlar dediler hedir diye borudan bahsettiler en iyi çözümmmüş doğrumu.
3-direksiyondan dönüşler esnasında ses geliyor hafifte sürtme sesi gibi bunada normal dediler.
4-100km saate 90km hızla gidince nekadar yakar?
5-lpg taktırmak istiyorum sorunsuz hangi markayı tafsiye edersiniz? hızımda bir şey farkedermi çünkü bu arabada en çoksevdiğim hızlı olması
6-bu vectra b kasaların 1995-2000 kasalarının pek makul olmadığı söylendi bu yukarda saydığım sorunların hep devem ettiği söyleniyor böyle birşey varmı
NORMALDE YUMUSAKTIR SUSPANSIYON. MANIFOLD MOTOR SOGUKKEN DEVIR YUKSELTIRSEN CATLAR. NORMAL KULLANIMDA CATLAMAZ. DIREKSIYONDAN ZAMAN ZAMAN SES GELIR NORMAL. 100 KM'DE 5-6 LT ARASI YAKAR. LPG BENDE YOK AMA BRC DUSUNUYORUM. BIRAZ ARASTIRDIM. 95-01 KASALAR SONRAKILERE GORE PERFORMANSLI ANCAK YAKIT CANAVARIDIR.

paylaşım için teşekkürler

arkadaşlar bende 2001 vectra comfort 1.6 var ben çok memnunum ,bu bahsettiklerinizin hiçbiri yok bende.

ben her zaman derim FoReVEr VecTra

iyidir vectra iyidir... o paraya kac araba da abs-otomatik klima-250 km hiz-ve o vahsi gorunum var... kac araba da oyle gaza basinca koltuga yapisiyorsun... kalan butun sorunlar her aracta olabilir ozellikle marka ve model sinirlamasi yapilmasi sacma... oyle hem hizli gidecek hem direksiyon hafif olacak bir de suspansiyon yumusak olacak... olmaz oyle araba... dengeye aykiri gelir bunlarin hepsi ayni anda olursa... konfor isteyen bir insan hiz yapan bir arac isterse bazi seylerden ozellikle de paradan taviz vermelidir... senin arcin parasina gore yildiz yildiz... hatta yeni model vectralar bile satis fiyatina gore hemen hemen en donanimli araclardan... ikinci el alacaklara ben 2004 kasalari tavsiye ederim... ya da 98-99 kasalari...

1. Amortisörler serttir sebebi daha spor kullanım için bu gereklidir. Aracın yola daha iyi basmasını sağlar. 2. Manifolt arızasını bugüne dek duymadım, kronik olduğuna katılmıyorum. 3. Direksiyon konusu hassas bir konu tam turlatmamak gerekiyor. Bunlar fazla sıkıştırmaya gelmiyor. 4. 100 km. de fabrika sanırım 5,7 lt. gibi bir rakam vermiş. Ancak tabi bu fabrika verisi. 5. Ben LPG taktırmadım. performans benim için önemli bir kriter. LPGYe karşı kıramadığım bir önyargı var. 6. Bu araçların sorunlu olduğuna katılmıyorum. Bence citroen, peugeot gibi birçok markadan çok daha sağlam bir marka. Ona iyi baktığınız zaman sadece yağını ve suyunu değiştirerek BİLE uzun yıllar kullanabilirsiniz.

iyidir vectra iyidir... o paraya kac araba da abs-otomatik klima-250 km hiz-ve o vahsi gorunum var... kac araba da oyle gaza basinca koltuga yapisiyorsun... kalan butun sorunlar her aracta olabilir ozellikle marka ve model sinirlamasi yapilmasi sacma... oyle hem hizli gidecek hem direksiyon hafif olacak bir de suspansiyon yumusak olacak... olmaz oyle araba... dengeye aykiri gelir bunlarin hepsi ayni anda olursa... konfor isteyen bir insan hiz yapan bir arac isterse bazi seylerden ozellikle de paradan taviz vermelidir... senin arcin parasina gore yildiz yildiz... hatta yeni model vectralar bile satis fiyatina gore hemen hemen en donanimli araclardan... ikinci el alacaklara ben 2004 kasalari tavsiye ederim... ya da 98-99 kasalari...
:alkis: :good:

süspansiyon olayı kusur değil bu genelde butun vectralarda var yanı ses olayı...yakıt olayına gelınce bence sehır ıcınde cok km yapmıyorsan lpg taktırmanı tavsıye etmem cunku eger 90km hızda kullanabılıyorsan her turlu 1600 den az yaktıgını gorceksın..onun ıcın 1,500 ytl verıpte sıralı takmak benım ıcın mantıklı degıl..

performansa gelınce her turlu 5,20 lere kafa tutar ve 3,20(6 sılındırlı olanlar harıc :) ) gecemıcegın yoktur :)

Evet arkadaslar suspansiyon konusunda biraz sert oldugu kesın bende daha once gls sedan vardı suan cd caravan ıkısınınde performansı aynı suspansiyonda oyle fakat sert olmasından dolayı bahsedılen sesler kapı ıclerı cam ve kapı fıtıllerınden gelebilir onun dısında sunkı cd aracımda bende dıreksıyon sorunu yasıyorum gls ye gore cok sert gerı manevralarda cevırmekte gucluk cekıyorum bunun nedenı ne olabılır acaba tanıdık bır usta arac cok fazla yatmıs ondan olabılır dedı ama bana ınandırıcı gelmedı

Geri