Vectra b kapı içi led aydınlatma :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serco

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar vectra b aracımın iç kapı koluna amatörce yaptığım led aydınlatmasını sizinle paylaşmak istedim.
Tek tek foto çekmedim ama ilgilenen olursa yardımcı olurum.

Ekli dosyalar

• 2014-09-27 18.47.40.webp
    2014-09-27 18.47.40.webp
    38.4 KB · Görüntüleme: 97
  • 2014-09-27 18.48.08.webp
    2014-09-27 18.48.08.webp
    33.3 KB · Görüntüleme: 81
2 tane konu açmışsınız :) Ama amatörcede olsa bence güzel olmuş yanlız kırmızının tonu biraz fazla kaçmış sanki.

Değişik olmuş, ben sık sık gece yolculukları yaptığım için kırmızı rengi tercih etmem zira kırmızı renk gözleri en çok yoran renktir.

Eyvalla kardeşim sagolasın. Siteye daha yeni üye oldum yani 2 tane konu açmam biraz açemilikten oldu ;-) kardeşim resim biraz aldatabiliyo yani tonu beni rahatsız etmedı zaten ilerde rahatsız etme gibi bir durum olursa hemen bi ayar çekerim ;-)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:21 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:16 ----------

Savaş abi bu fikır astra j kasalardan aklıma geldı, onlarda renk olarak kirmizıyı tercıh etmışler ve benimde hoşuma gıttı ama ilerleyen zamanda rahatsız ederse degiştiririm . Saygılar abi

Kapı döşemerlini nasıl söktüğünü de gösterseydin keşke :( ben de kapı hoparlörlerini değiştireceğim nasıl sökeceğim gözümde büyüyüp duruyor.

Geri