Vectra B gt Lpg öneri

Teleflex hiç duymamıştım kayhancım bi araştırıcam bunu..

BİRDE : konuyla alakalı değil ama bu TC tuşu açıkmı olması doğru kapalımı el kitabında yazılanı ben mi yanlış anladım ..projelerden kafayımı yedim ki..

Teleflex i araştır lpg kitinde teknolojisi çok önde ;)
TC normalde açık durmalı. Açık olan gösterge panelinde ışıgının yanmadıgı zamandır. Işıgı yanarsa TC kapanmıştır ;)

hmm anladım kayhanım saol.....

Atikerden herkes memnun gibi ya atiker taktıralım o zaman en azından heryerde bayisi var , 2 yıl garantide fena sayılmaz ama aklım şu buji kablolarına takıldı çünkü arkadaşın dediği (yukarıda) doğru, opellerde bu buji kablolarının değiştirilmemesi halinde (lpg den sonra ) araç tekleme yapıyomuş..yapıyormuş ne keleime canlı örnekleride var...

Sayın Murat Tezcan,

Hakkımızdaki güzel düşünceleriniz için teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla

MOCAN OTOGAZ

Kaan Arslanlı

Ben aracımda Zavoli kullanıyorum ancak Ankara da olduğundan BRC bayi Mocan otogaz ı da tavsiye ederim Can bey ve ekibi işinin ehli insanlardır.
Sen niye Zavoli taktırdın diye sorcak olursan enjektörlerin montaj daki görselliği dolayısıyla.

Polaris LPG Bölge Müdürlüğü Zavoli

Adres : İvedik Org. San.Bölg. Mürted Sanayi 30. Cd. No:123 YENİMAHALLE / Ankara
Tel : 0.3123942484

MOCAN OTOMOTİV MAK.MÜH.
TARIM İNŞ.İTH. VE İHR.LTD.ŞTİ. BRC

İvedik Organize Sanayi Bölgesi Altın Örnek Sanayi Sitesi Melih Gökçek Bulv. 564.Sok.
No:60 Yenimahalle ANKARA

Tel: 0312.394 72 22

İvedik Organize Sanayi Bölgesi Altın Örnek Sanayi Sitesi Melih Gökçek Bulv. 564.Sok.

hmmm bi görüşmek lazım ...kaan bey bu buji kabloları bobin falan değiştireckmiyiz peki lpg takınca..değiştirmeyen çoğu arabada tekleme yaptığı görülüyor? veya neden lpg montaj edlirse ,bu kablolar değişmesi gerek veyada sadece opeller içinmi böle? aydınlatırsanız sevinirim.

mesela arkadaşımdada opel astra var 96-97 olması lazım tam bilmiyorum ama ondada tekleme yapmaya başladı gaz yemiyormuş gibi yani...usta ise: buji bobin ve kabloların değişmesi gerek demiş ..ayrıca bunlar 200 tl gibi bir rakam tutuyormuş ne alaka yani? :S

hmm anladım kayhanım saol.....

Atikerden herkes memnun gibi ya atiker taktıralım o zaman en azından heryerde bayisi var , 2 yıl garantide fena sayılmaz ama aklım şu buji kablolarına takıldı çünkü arkadaşın dediği (yukarıda) doğru, opellerde bu buji kablolarının değiştirilmemesi halinde (lpg den sonra ) araç tekleme yapıyomuş..yapıyormuş ne keleime canlı örnekleride var...

Aynen dogru LPG nin yanma süresi benzine göre daha uzun oldugu için ateşlemenin sorunsuz ve güçlü olması gerekli ;)
Ben lpg den sonra orjinalleri ile degiştirdim yan sanayii degil;) Buji kablosunda bi problem yaşamadım daha

o zaman lpg nin üzerine bi 300 tl daha ilave edicez herhalde :) değilmi sızdırmazlık+ruhsat+lpg sistemi+buji cables :P

buji kablolarını etkleme yaparsa degiş 10 dakıkalık iş ;)
yoksa kullan gitsin

oldu ...herkese teşekkürler yardımları ve fikirleri için , beni gerçekten aydınlattısnız.

Merhaba,

Şöyle bir husus var ki 60.000 km'yi geçmiş her volkswagen, 100.000 km'yi geçmiş her Opel, "Ateşleme bobini bozma" riski taşır. Konu sadece LPG ile alakalı değildir.

Saygılarımızla

MOCAN OTOGAZ

hmmm bi görüşmek lazım ...kaan bey bu buji kabloları bobin falan değiştireckmiyiz peki lpg takınca..değiştirmeyen çoğu arabada tekleme yaptığı görülüyor? veya neden lpg montaj edlirse ,bu kablolar değişmesi gerek veyada sadece opeller içinmi böle? aydınlatırsanız sevinirim.

mesela arkadaşımdada opel astra var 96-97 olması lazım tam bilmiyorum ama ondada tekleme yapmaya başladı gaz yemiyormuş gibi yani...usta ise: buji bobin ve kabloların değişmesi gerek demiş ..ayrıca bunlar 200 tl gibi bir rakam tutuyormuş ne alaka yani? :S

arkadaşlar benim araba 136 bg. atiker taktırdım uyum sağlamadı söktürüp brc taktırdım şuan memnunum ama en iyisi lovato sanırım.

Geri