ben zavoli taktırdım gayet memnunum,çevremde duyduğum kadarıyla atiker taktıranlar pek memnun değiller
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atıker taktırdım arkadaşlar ve performans güzel çok değişiklik olmadı herkese çok teşekkürler....
arkadaşlar evet 150 beygir arabaya atiker olmaz sıkıntı yaşarsınız eger lpg düşünuyorsan o araca sadece brc markadan verim alabilrsin toksa o köpekbalıgı gibi arabadan eser kalmaz haberiniz olsun!!!!!
abici daha öncede yazdım benimde aracım vectra b gt 2.0 motor 150 hp atikar taktırdım. yaklaşık 1.5 seneden fazla oldu. daha hiç teklemedi. lpg için bir daha gitmedim saniyiye. çokta memnunum. benim şahsi düşüncem herşey montajda bitiyor. adam akıllı montaj olduktan sonra hiçbir sıkıntı olmaz. atikeri sötüren arkadaşım bence boşuna söktürüp o kadar masraf etmiş. takan adama söyleseydi.![]()
ama dikkatli okursanız lpg yi taktırdım ayrıca ,köpek balığı gibi araba hala köpek balığı gibi fark çok olmadı ,ayrıca neden öle diyorsunuz ;Atiker çok çok güzel bir marka buyrun kullanın benim aracımı B GT kendiniz görün ve Ankarada olna varsa hemen kendi ustama yönlendirebilirim 10 numara işçilikle montaj yaptı adam çok güzel ben çok memnunum...ayarı bozulsunda gidelim diyorum hiçbirşey yok araçta ...ve herkesede tavsiye ederim.
Montaja ait motor bölgesinden birkaç foto eklersen örnek montaj görmüş oluruz.