Vectra B gt Lpg öneri

vectra cosworth

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam herkese vectra B gt aracıma lpg taktırmak istiyorum.

Aslında ikilem de kaldım taktırıyımmı taktırmayımmı tam karar veremedim , acaba aracı kullanma süremi kısaltıp benzinle devammı edeyim yoksa kısıtlama yapmayıp gönlümce binip lpg mi taktırayım diye düşünüyorum.
atikere telefon ettim adam bana 150 beygir arabaya atiker olmaz dedi? oysaki aynı iş yerimdeki 150 sfi vectra gt de atiker var ? , başka bir ustada olur dedi ..inanmadım birkaç yeri daha aradım en son aradığım adamda farklı bir marka söledi 300-400 pahalı yani atikere 1000 tl demişlerdi? ne yapacağımı inananın anlayamadım arada kaldım:S

saygılarımla

Yanliş bilgilendirmişlerdir

Mrb arkadaşim.
Bende de 1994 vectra gt var a kasa sfi motor. Ben yaklaşik 1 sene önce lavato taktirdim.şu ana çok memnunum. şimdiye kadar da herhangi bir sikinti çikarmadi çok şükür. Diğer lpg ustalari sana nasil 150 beygir arabaya lpg olmaz demiş anlayamadim.

Ben önceki aracım astra g ye Atiker taktırmıştım. Hiçbir sıkıntı olmadı. Montajdan sonra sorun için hiç gitmedim bayiye.

Şimdiki aracım vectra b ye de LPG düşünüyorum. Ve yine fazladan 400-500 vermeyi düşünmüyorum. Yine Atiker taktıracağım.

Benım gt de tartarini var 3 yılı neredeyse garantisi bitti çünkü, 185krş yakıyor çekiş vs.. problemide yok öneririm.
yada Teleflex kesinlikle mükemmel sistem 3-5 fazla verip bunu kullanabilirsin enjektörleri harika

anladım teşekkrler tavsiyeleriniz için dostlarım,

sadece anlayamadığım nokta 200-300 tl için insanlar yalan söyleyebiliyor yanlış yönlendirebiliyor...bana telefonda diyorki aman onur bey atiker takılırmı artı 150 beygir çok fazla kaldırmaz diyor ,bunu yerine işte lorenzo mudur londrenzemidir tam bilmiyorum...bundan takalım 200 tl peşin ver 1000 tl yi de taksit diyor..tamam abi diyorum

başka birini arıyorum oda diyorki ,abi sen ne diyorsun benim oğlanda var gt dediğin arabadan..atiker taktık 2 yıldır biniyo sorun yok :S yani anlatmak istediğim pek güven vermiyorlar...

Benım gt de tartarini var 3 yılı neredeyse garantisi bitti çünkü, 185krş yakıyor çekiş vs.. problemide yok öneririm.
yada Teleflex kesinlikle mükemmel sistem 3-5 fazla verip bunu kullanabilirsin enjektörleri harika

Teleflex hiç duymamıştım kayhancım bi araştırıcam bunu..

BİRDE : konuyla alakalı değil ama bu TC tuşu açıkmı olması doğru kapalımı el kitabında yazılanı ben mi yanlış anladım ..projelerden kafayımı yedim ki..

Son düzenleme:
bence BRC

abi benimde var vectra b gt. bende arabama atker taktırdım. takılalı 1 yıldan fazla oldu. daha lpg için gitmedim sanayiye. abi italyan olsun diyosan brc ondan sonra zavolli yada atiker. ama hangisini takarsan tak montaj önemli ben arabanın 2 gün yanında kaldım. bütün kablolarını lehim yaptırdım. manifolda açılan açılan delikleri yanmaz yapıştırıcı ile kapattırdım. yani anlıcan önemli olan montaj. 1500 e taktıklarına 5 yıl mı garanti veriyolar sanki ben kullanıyorum atiker 150 hp arabada hiç bi sorun yok. ama yinede karar senin

Ben aracımda Zavoli kullanıyorum ancak Ankara da olduğundan BRC bayi Mocan otogaz ı da tavsiye ederim Can bey ve ekibi işinin ehli insanlardır.
Sen niye Zavoli taktırdın diye sorcak olursan enjektörlerin montaj daki görselliği dolayısıyla.

Polaris LPG Bölge Müdürlüğü Zavoli

Adres : İvedik Org. San.Bölg. Mürted Sanayi 30. Cd. No:123 YENİMAHALLE / Ankara
Tel : 0.3123942484

MOCAN OTOMOTİV MAK.MÜH.
TARIM İNŞ.İTH. VE İHR.LTD.ŞTİ.
BRC

İvedik Organize Sanayi Bölgesi Altın Örnek Sanayi Sitesi Melih Gökçek Bulv. 564.Sok.
No:60 Yenimahalle ANKARA

Tel: 0312.394 72 22

valla ben gsi sfi ye atiker taktırdım cok memnunum.hangi sistemi taktırırsan taktır işçilik çok onemli.unutma sfi ye kalın boru dosettir.birde ne marka taktırırsan taktır atesleme bobiniyle buji-buji kablolarını mecbur değiştirecen diye dusunuyorum.mutlaka orjinal gm tak parcaları.benim basım yan sanayiden cok agrıdı bu parcalarda lpg taktırdıktan sonra.

Geri