vectra b fren sorunu acilll

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skrgngr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fren balataları eskidiğinde abs faydadan çok zarar sağlayabilir. ön veya arkada frenleriniz gerekli verimlilikte çalışmıyorsa abs devreye girince daha uzun süre çalışır. öncesine göre farklılık varsa kontrol ettirin aracınızı.

cevapalr için teşekkürler arkadaşlar.abs nin ne oldğunu ve ne işe yaradığını biliyorum.en yakın zamanda bir servise uğrasam iyi olacak.

Anlattıgın şey ABSnin devreye gitmesi gibi geldi bana.tesadüfen fren yaptığın alan kaygan bir zemindir yada lastiklerin yeterince yol tutmuyorsa sana değişik hissetirmiş olabilir.boş bir alanda bir daha dene bence. SOrun olacagını sanmıyorum

aynı olayı ben yaşıyorum
çözümünü buldunuz mu

ABS'nin ne olduğunu ben de biliyordum ama böyle çalıştığını bilmiyordum 2 sene önce. ABS böyle çalışırmış. Araba kaymaya başladığında ABS devreye girer, pedalı titretirmiş. Yani normalmiş. Yaa :D

Siz birde 88 model mercedeslere binimnde onlarda görün abs yi.Bildiğin masaj yapıyor ayağa :)

Arkadaşlar bugün fark ettim çok sert fren yaptğmda tam kayacak gibi olduğunda dırrrrrrrr die bi ses geliyor ve freni salıyor.normal frene bastığımda herhangi bi sorun yok fakat kaymaya başlayacğı an salıyor(umarım abs beyni değildir :S) .Acaba sorun nedir?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Arkadaşım anlattığın gibiyse bence ihmal etme anladığım kadarıyla ASB devreye girer girmez fren boşalıyor allah korusun trafikte neyle karşılaşacağını bilemezsin...

Geri