vectra b fren sorunu acilll

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skrgngr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abs lambası yanmıyorsa mekanik bir sorun olabilir. Birde lastiklerinizin durumu ne acaba??? veya denediğiniz zemin çok kaygan olabilir mi?

abs beyni arızasından korkuyorum kaygan zemin değildi kuru asfalt.lastikler eski sayılmaz durumu iyi

sensör arızasıda olabilir.

teşekkürler.benim içim rahat değil tekrar denicem acaba benmi yanlış fark ettim.eğer öyleyse yine servis yolu :/

sorun yok abs o sekılde calısır zaten.

sorun yok abs o sekılde calısır zaten.

"bırakması gerek arka arkaya ama bu kitliyor ve bıraktığında bidaha kitlemiyor"

arkadaş abs nin nasıl çalıştığını bilmeyecek kadar acemi değil sanıyorum......

abs sistemi bu şekilde çalışır hiçbir sorun yok.
sert fren yapıldığı zaman abs li aracın abs olmayan araca göre daha uzun mesafede durduğu kanıtlanmıştır.

abs normalde tam anlattığın gibi çalışır .lastiklerin iyi değilse sık devreye girer.

Abs niz anlattiginiz gibi calisiyor.
Sizin duydugunuz ses
Yayli ziriltili anlik gidip gelen bir ses.Degilmi ?

Abs li araciniz :
Yazin lastikleri daha iyi olan ama abs si olmayan . ve aninda ise mudahele edebilen bir soforun arabasindan Daha UZUN MESAFEDE DURUR.(cok sert frende)
Kisinda bunun tam tersi siz daha once ve guvenli durursunuz
Bunu zaten biliyorsunuz eminim .
Anllattiginiz uzere ABS nizde su an icin bir sorun gozukmuyor ama
ARABADIR bu
Sizin gorsel ve sessel ikna olmaniz gerekir Mutlaka bir ustaniza gidip beraber deneyin ICINIZ FERAH OLSUN .
Bu psikoloji yuzunden frene azmi bassam cok mu bassam durumu ile karsilasip allah korusun kazaza yapmayin .

bu arada kaymadan duruyor derken çok uzun mesafede duruyor.abs nin tam görev yapmadğını düşünüyorum.kitleyip bırakması gerek arka arkaya ama bu kitliyor ve bıraktığında bidaha kitlemiyor

arkadaş absnin ne olduğunu biliyor bence,sorun başka bir şeymiş gibi görünüyor.İlk mesajlarında bende sizler gibi düşünmüştüm ama bu mesaj işin rengini değiştirdi.

Geri