Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
farlarin ici kirden dolayi siyah ve mat duruyor temizlemek istiyorum fakat nasil sökülür tam bir bilgim yok aracin tamponu sökmek gerek diyorlar sorduklarim buna gerek varmi ? birde temizlik konusunda nasil bir malzame kullanmaliyim
Vectra B lerde farları sökmek için tampon sökülmüyor. Ön ızgaranın sökülmesi yeterli. Farları söktükten sonra içine basınçlı hava tutulması yeterli olur.
Vectra B lerde farları sökmek için tampon sökülmüyor. Ön ızgaranın sökülmesi yeterli. Farları söktükten sonra içine basınçlı hava tutulması yeterli olur.
Savaş Abi, Farın alt tırnağı da var, yandan vidalanan. O yüzden tamponu ayaklarından açıp aradan oraya ulaşmak gerek. Hatta köpüğü de aslen oynatmak gerek. Her türlü tampon aralanıyor, çıkartılıyor, kastırılıyor vs.
B2 leri bilemem ama B1 lerde tampon sökme veya gevşetme durumu yok (eminim çünkü far ampülü değiştirmelerini kendim yapıyorum, o daracık yere narin elim sığmadığı için mecburen farı söküyorum )
Savaş Abi, Farın alt tırnağı da var, yandan vidalanan. O yüzden tamponu ayaklarından açıp aradan oraya ulaşmak gerek. Hatta köpüğü de aslen oynatmak gerek. Her türlü tampon aralanıyor, çıkartılıyor, kastırılıyor vs.
Emre haklı Savaş abi bizde en azından tamponun oynaması gerek
malesef b2 lerde öyle
B2 leri bilemem ama B1 lerde tampon sökme veya gevşetme durumu yok (eminim çünkü far ampülü değiştirmelerini kendim yapıyorum, o daracık yere narin elim sığmadığı için mecburen farı söküyorum )
sağ alttaki tırnağın kırık demek abi, eski yeni farkı yok. Aşağıdaki resme dikkatli bak abi. Senin resimde de belli aslen. Benim 99 model aracımda B1 ve tırnaklıydı. Zaten tampon köpüğü de takılıyor, köpüğü çıkartmadan farı indir bindir çok zahmetli. Belki sene farklıdır diyeceğim ama hiç sanmıyorum. Senin tırnakları bir kasap kırmış yada önden tıklanmış inceden. Farı söktüğünde bak abi, ön demirin orada tırnağin devamını vidalı olarak görürsün