vectra b Direksiyon kutusu lastiği

hımm o zaman bu değil ,kutunun içinde o lastik conta gibi bişey sanırım .
tamam gelişmeleri takip ediyorum..

Aracın direksiyonunda boşluk var ve git gide artıyor bugün gösterdim direksiyon lastiği değişecek dediler.Birde alt takımıda yenileteceğim parçaları netten alıp ustaya toplatmayı düşünüyorum ama internette direksiyon lastiği diye bişi bulamadım.Usta direksiyon kutusu sökülecek dedi komple galiba revizyon edilecek.Acaba ne diye geçiyor bu parçanın ismi ?

dreksiyon lastiği ne ya yabancı filmlere acayip adlar uyduran bizim milletin sanayi ustalarıda araba parçalarına hafasına göre isim uyduruyor dünyayı arasan direksiyon lastiği diye bişey bulamazsın ...
direksiyon lastiği ne la...
bu önde iki arkada iki tane olan dönen şeylerin önde olanları olmasın sonuçta onlar direksiyona bağlı...:rulet:

benim araçta rot balans ayarı tutmuyodu bu dediğiniz parçayı değiştirdim düzeldi. parçayı alırken direksiyon bağlantı lastiği diye almıştım. Ama aslında o parça ön viraj demir lastiği diye biliyorum. Ayrıca o parçayı değiştirmek için direksiyon kutusunu sökmüyolar. Lifte kaldırılıp alttan sökülüyo.

dreksiyon lastiği ne ya yabancı filmlere acayip adlar uyduran bizim milletin sanayi ustalarıda araba parçalarına hafasına göre isim uyduruyor dünyayı arasan direksiyon lastiği diye bişey bulamazsın ...
direksiyon lastiği ne la...
bu önde iki arkada iki tane olan dönen şeylerin önde olanları olmasın sonuçta onlar direksiyona bağlı...:rulet:
Bulamadım hocam zaten :D

benim araçta rot balans ayarı tutmuyodu bu dediğiniz parçayı değiştirdim düzeldi. parçayı alırken direksiyon bağlantı lastiği diye almıştım. Ama aslında o parça ön viraj demir lastiği diye biliyorum. Ayrıca o parçayı değiştirmek için direksiyon kutusunu sökmüyolar. Lifte kaldırılıp alttan sökülüyo.

O dediğiniz viraj demir lastikleride değişecek alt takıma girecek araç oda listede var fakat bu kutu içindeki lastik ayrı kardeş ya keşke dediğin o parça olsa

Bülent kardeş şu işaretli parçalarımı arıyosun acaba direksiyon kutusu bağlantıl lastikleri
Ekli dosyayı görüntüle 12143

aynen resimdeki işaretli parçayı değiştirmiştim ben. sizin direksiyon kutusu revizyon amaçlı sökülecektir. Bu parçayı değiştirmek için dediğim gibi direksiyon kutusunu sökmeye gerek yok. Araç lifte kaldırılıp değiştiriliyo.

http://www.opelim.net/forums/forumdisplay.php?f=87

Bence linkteki bölüme konu açıp istediğiniz parçayı sorun.

bir adam arabasını anca bu kadar sever yeter be kardesım yeterrrrrrrrr

cıkar artık sunu elındenn

aynen resimdeki işaretli parçayı değiştirmiştim ben. sizin direksiyon kutusu revizyon amaçlı sökülecektir. Bu parçayı değiştirmek için dediğim gibi direksiyon kutusunu sökmeye gerek yok. Araç lifte kaldırılıp değiştiriliyo.

http://www.opelim.net/forums/forumdisplay.php?f=87

Bence linkteki bölüme konu açıp istediğiniz parçayı sorun.
dün akşam arayıp konuştum ellerinde yokmuş diğer parçalarıda ordan alacam lastiği usta halleder ben ustaya parçaları getirtirim demiştim ustaya kaldı artık lastik :)

bir adam arabasını anca bu kadar sever yeter be kardesım yeterrrrrrrrr

cıkar artık sunu elındenn
vayy bülent abi :D ya abi jantlar arabayı maf etti bide ben giresuna götürdüm aracı köye git gelde çok yaptım yollarda bozuktu başına gelmeyen kalmadı :) bide satamıyom piyasada sağlam araç yok olanda çok istiyo kredi çekmem lazım araç almak için faiz oranlarıda uçukbiraz beklemedeyiz :)

Geri