aracımın cumartesi günü direksyonu zor dönmeye ve dönerken ses çıkarmaya başladı servise götürdüm ustalar hidrolik hortumunun patladığını yağ kacırgığını ve tamiratla halletceklerini söylediler aracı bıraktım pazartesi servisten aradılar ön taraftaki darbe demirinin egrildiğini radyatör ayaklarını kırdığını radyatörü komple değiştirmeleri gerektiğini söylediler servise gittim duruma baktım
demir iki yerden 2 cm kadar eğrilmiş ve radyatöre baskı yapıyor aracın ne tamponunda ne kaputunda herhangibir darbe yok aracım engelli aracı olduğundan kimseye istesemde veremem versemde bu demiri bu kadar eğecek kadar şiddetli bir darbe görse bile ön tampon ve ızgara mutlaka zedelenirdi hatta kırılırdı bu arada aracımı başka servisede götürmüyorum ve servis bunun yeni oldugunu bu şekilde aracın fazla gidemeyeceğini söyledi
bu durumu anlayan varsa yardımcı olsun şimdiden teşekkür ederim
radyatöre 230 tl
ön fren balatalarına 80 tl bu fiyatlar normalmı
demir iki yerden 2 cm kadar eğrilmiş ve radyatöre baskı yapıyor aracın ne tamponunda ne kaputunda herhangibir darbe yok aracım engelli aracı olduğundan kimseye istesemde veremem versemde bu demiri bu kadar eğecek kadar şiddetli bir darbe görse bile ön tampon ve ızgara mutlaka zedelenirdi hatta kırılırdı bu arada aracımı başka servisede götürmüyorum ve servis bunun yeni oldugunu bu şekilde aracın fazla gidemeyeceğini söyledi
bu durumu anlayan varsa yardımcı olsun şimdiden teşekkür ederim
radyatöre 230 tl
ön fren balatalarına 80 tl bu fiyatlar normalmı
Moderatör tarafında düzenlendi: