vectra b de hararet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hararet müşürü değişti, ama sonuç değişmedi. termik diye birşeyden daha bahsettiler o değişmedi henüz ,sizce ondan olabilirmi ?

Arkadaşım, usta değilim ancak arızanın kaynağı büyük bir ihtimalle çok basit. İzmirdeymişsin bi Opel Joker'e uğra bornovada. Sana tamir maliyeti 10 ytl civarı olacaktır. Ben daha dün aynı problemle başvurdum ve çözüldü bu fiyata. Olay akü kutup başlarına giden kablolarla ilgili olabilir. Bi lehime bakar... Tabi onlar karar verecekler sonuçta usta onlar ama tavsiye ederim bi yanlarına git. Saygılarımla

Benide bilgilendirip bu sorundan kurtarırsan çok memnun olurum.
aynısı benim vectra b yede olmustu arabanın bakılmadık yeri sokulmedik yeri kalmadı en son radyatörden oldunu soylediler

teşekkürler arkadaşlar tekrar servise gidip, bahsetiklerinizi ustama anlatıcam

ne yaptın arkadaşım problemini düzelttin mi?bendede aynı problem var ben düzeltemedim hala düzeltirsen banada söyle bende düzelteyim

termostattan olabilir. eli kulağında demektir. yani bozulmaya yakın.. sos veriyor..

aynı sorun vardı bendede bahsetmiştim ben yaptırdım ve düzeldi çok basitmiş meğer.Akünün kutup başları değişti ve düzeldi.Bizim kutup başları kabloya presli olduğundan zamanla kablo kutup başına temassızlık yapıyormuş ve ısındığında ortaya çıkıyormuş.Temassızlık yaptığı zaman şarj dinamosu ürettiği elektriği aküye gönderemediği için göstergelere veriyomuş hararette bu yüzden fazla gösteriyomuş.arabası stop edip çalıştırınca bir müddet düzeliyo

evet önce aküye baktırın boşu boşuna servet harcamayın.

teşekkürler bunları hep kontrol ettireceğim

Opel Vectra 20 16V CD Yüksek Hararet

Opel Vectra 20 16V CD Yüksek Hararet benim araçta da aynı problem vardı.Triger setini,rulmanlarını,devirdaim pompasını değiştirdim.O sorundan eser kalmadı.Tek sorun kaloriferi açtığım zaman sıcağa geçmiyor.Devamlı klimada kalıyor.Kaloriferi kapattığım zaman motorun sıcağı geliyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Bu sorunu nasıl çözebilirim.Kalorifer radyatörü yada termostatta mı arıza var acaba?Yardımcı olabilirmisiniz?

Geri