vectra b de hararet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yüksek Hararet

Yüksek Hararet benim kutup başlarından değildi.Devirdaim pompası tam olarak görev yapamıyordu.Ustam onu değiştirdi.sorun yok. Kaloriferde sorun var.

arkadaşlar hararet sorunu bendede var gecenlerde köye giderken yolda kaldım hararet kırmızı cubuklara geldi bi boru patladı değiştirdik devam ettik yola yine aynı krımızı cubuklara geldi eve cekerek götürdük sonra yolda calışstırdık devam ettik hşc bi problem cıkmadı servide gittim hiç bi problem yok dedi fakat triger kayısı bitmiş dedi bu olayın trigerle alakası olabilirmi aracım 2000 motor 96 model b kasa vectra

e göstergeden vardır birşey belki

yok göstergesinde bi problem yok araba gercekten hararet yapıyr

Yardimci olan arkadaşlar yokmu

Opel alan kaderine razı olacak. Maalesef bu konuda hakkında yüzlerce mesaj olduğu halde, zannedersem kesin çözümünü bulan yokki paylaşsın.

Valla sorun basit bencede bende cekiyom o sikintiyi anasini satayim dedigin gibi vectralarin sikintisi satip yada yakip kurtarmak valla sinirden :) ama benim gozlemledigim radyotor onceden degismişmi ince takiyorlar ben bugun bir baska vectrada gordum kalain benimkinden haliyle suda cok sogutma iyi olur ikinciside fan isi 90 i asiyorya 3 unci bir kademe yani daha hizli donme olmali dusun segir icindesin sicak bir sehir hatta sitandart donerse alir yakar motor demiii..bunlar benim fikrim bakacam artik soruna bende yazdim baammm ne edersek

Geri