Vectra B baskı balata seti Tavsiyeleriniz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TEXPOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TEXPOL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar baskı balata setinde 3 tane marka öne çıkıyor GM- LUK- SACSH MARKALAR VAR BUNLARDAN HANGİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ KALİTE VE FİYAT YÖNÜNDEN

1 ay önce arkadasın vectraya luk takdırdık memnun 99 100.yıl

Bildiğim kadarıyla yetkili servislerde luk kullanılan bir marka.4 ay önce baskı balata değiştim çıkan balata luk markaydı ve üstünde gm damgası vardı.takılan set yine luk markaydı(özel servis)ama üstünde gm damgası yoktu.gm damgası olan 700 kağıt olmayan 250 kağıt,seçim sizin.çok memnunum,güvenle kullanabilirsiniz.

luk tavsiye ederim orjınalıde bu. ben 2.0 dtı ın baskı balata ve bılyasına 650 işçiliğede 150 verdim

bende yakın zamanda değiştirdim luk marka taktırdım. f23 için baskı balata satış fiyatı 460 lira gibi bir rakamdı ;) sizinkiler 250 lira civarı olması gerek.

geçen hafta arabayla yolda kaldım . bilya dağılmış hazır sökülmüşken baskı balata da değişti.

luk marka baskı balata 150 tl
ORJ. GM rulman 250 tl ( luk marka olanı 190 tl.)
200 işçilik verdim.

Neyapacaz şimdi?

Yolda kalmadan son kertede değiştirsek diye düşünüyorum arkadaşlar bende de var aynı sorun kaçırma yok debriyajda ama sertleşti pedal iyice. Serviscim dediki yolda kalana kadar bin abi :)
Uzun yola da gideceğim arada kaldım ama yolda kalasım yok. 600-700 km yol yapcam.
Kaçırmıyor demekki gider diye düşünüyorum ne dersiniz?

Geri