Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bildiğim kadarıyla yetkili servislerde luk kullanılan bir marka.4 ay önce baskı balata değiştim çıkan balata luk markaydı ve üstünde gm damgası vardı.takılan set yine luk markaydı(özel servis)ama üstünde gm damgası yoktu.gm damgası olan 700 kağıt olmayan 250 kağıt,seçim sizin.çok memnunum,güvenle kullanabilirsiniz.
bende yakın zamanda değiştirdim luk marka taktırdım. f23 için baskı balata satış fiyatı 460 lira gibi bir rakamdı sizinkiler 250 lira civarı olması gerek.
Yolda kalmadan son kertede değiştirsek diye düşünüyorum arkadaşlar bende de var aynı sorun kaçırma yok debriyajda ama sertleşti pedal iyice. Serviscim dediki yolda kalana kadar bin abi
Uzun yola da gideceğim arada kaldım ama yolda kalasım yok. 600-700 km yol yapcam.
Kaçırmıyor demekki gider diye düşünüyorum ne dersiniz?