Vectra B aynalara sinyal uygulaması hakkında fikirler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cagri1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
deneme yapıyım diye bir tane ayna aldım, şöyle bir şekle ne dersiniz?

kapağın iç kısmı oyuk olduğu için sinyali uca kadar uzatamıyoruz, böyle ortalı olmak zorunda malesef:)
farklı şekil önerileriniz varmı?

Son düzenleme:
Bence sonradan eğreti duracaktır, sinyalli şahin-doğan aynaları gibi...

tabiki eğreti duracak ama elimde malzemelerim var, sadece pleksi şekillendirmem lazım. zaten işçiliğe önem veren birisiyim, mümkün olduğunca kaliteli yapmayı düşünüyorum:D
bu arada malzemelerden kastım, şerit led alıp yapıştırma gibi birşey değil, flux ledlerle kaliteli birşey yapmayı düşünüyorum

çağrı sona kadar gitmezse pek görünür olmaz zannımca onu yapmışken eşik aydınlatmasınada bak :D

o konuda da tam bilgim olmadığı için öncelikle güzel görünmesine odaklandım, ayna sinyallerinin yandan mı görünmesi lazım yoksa karşıdan mı nereden görünecek ona göre ayarlıyalım :D
eşik aydınlatması tabiki aklımda, o dışardan görünmeyeceği için ve yeri belli olduğu için ikinci planda:D

youtube da bi alay ayna sinyali videosu var ordan bakarsın :) eşik ışığının yeri neresiymiş_? :D ben vectra c nin arka bardak tutucusuna ve arka cam perdelerine kafayı taktım

konuyla alakası yok ama bu gün bir vectra b gördüm tertemiz sanırsın fabrikadan 1 saat önce çıkmış mmm migrosda geldi inginia ile adam yanımızda durdu inanın insigniadanda benim vectradanda çok çekici ve güzel duruyordu..

youtube da bi alay ayna sinyali videosu var ordan bakarsın :) eşik ışığının yeri neresiymiş_? :D ben vectra c nin arka bardak tutucusuna ve arka cam perdelerine kafayı taktım

eşik ışığını ayna altında herhangi biyere yapabiliriz, 3cm oraya kaymış 5cm buraya kaymış bişey farketmez ama sinyalin yerleşimi önemli:D sinyale göre aynanın içinde ne kadar yer kaplar bilemiyorum, sinyalden sonra kalan alana eşik aydınlatmasını yapacağım

Geri