Vectra b amortisörler yardim!!!!

arkadaşlar sizin sayenizde artık amotisör olarak delpi almaya karar verdim. tabi bu birazda madii imkanlar düzelmeye başladı desek daha iyi olur. ama biln arkadaşlara sormak istiyorum. aceba amortisör alırken vectra b diye aldığımızda bu vectra b gt ye olur mu yoksa farklılıklar var mı? vecra a kasa gtlerin amortisörleri normal alardan farklı diye biliyorum. bilgisi olan arkadaşım var mı bu konuda ?

fark olmaz herhalde sen al kullan bir dene herhalde bu hafta bende deiştirecem

şu amortisörlere bi bakarmısınız nasıl fiyat alınırmı? satan akadaşla görüştüm. almışlar daha takamadan aracı satmışlar ellerinde kalmış. hiç kullanılmamış yetkili servisten almışlar. nasıl sizce?

http://www.sahibinden.com/vectra_b_on_amortisor-64WQQaXQQ20321448WQQpXQQdisplayitem

pardon ekledim şimdi linki
eğer amortisörler gm amblemli ise satın alınabilir. ben kesinlikle yetkili servisten orijinal gm olanları tavsiye ediyorum. şimdiye kadar ne zaman orijinal olmayan parça alıp taktırdıysam arıza verdi ve orijinale geçiş yapmak zorunda kaldım. param ziyan oldu. orijinal olmayan parçaya para vermeyin.

eğer amortisörler gm amblemli ise satın alınabilir. ben kesinlikle yetkili servisten orijinal gm olanları tavsiye ediyorum. şimdiye kadar ne zaman orijinal olmayan parça alıp taktırdıysam arıza verdi ve orijinale geçiş yapmak zorunda kaldım. param ziyan oldu. orijinal olmayan parçaya para vermeyin.

eyvalah hemşerim. en sonunda sen cevap yazdın demekki kimsenin bu konu hakkında bilgisi yokmuş. ben onlardan vaz geçtim alman malı almaya karar verdim. otoparçacı comla görüştüm benim amortisörler normal b kasa vectralardan farklıymış. benimkisi kovaklımıymış ne adamlar 180 lira arkalara 210 önlere dedi bende alacam. advantage karta taksitte yapıyor. başvurdum hemen bugün. kart gelirgelmez hemen alacam. bakalım alınca söylerim sana sende oradan al istersen

Adet fiyatı mı bunlar Ahmet bey,
Yoksa çifti mi?

Siteyle görüştüm amortisörlerin markasi alman mali meyleymiş tam takimi 400 lira dedi. Sizce marka vw fiyat nasil arkadaşlar bilgisi olan var mi meyle hakkinda?

Meyle alma, arka çifti geçen sene 90 tl idi

Geri