- Konuyu Başlatan
Hangi amortisörler?
pardon ekledim şimdi linki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi amortisörler?
eğer amortisörler gm amblemli ise satın alınabilir. ben kesinlikle yetkili servisten orijinal gm olanları tavsiye ediyorum. şimdiye kadar ne zaman orijinal olmayan parça alıp taktırdıysam arıza verdi ve orijinale geçiş yapmak zorunda kaldım. param ziyan oldu. orijinal olmayan parçaya para vermeyin.şu amortisörlere bi bakarmısınız nasıl fiyat alınırmı? satan akadaşla görüştüm. almışlar daha takamadan aracı satmışlar ellerinde kalmış. hiç kullanılmamış yetkili servisten almışlar. nasıl sizce?
http://www.sahibinden.com/vectra_b_on_amortisor-64WQQaXQQ20321448WQQpXQQdisplayitem
pardon ekledim şimdi linki
eğer amortisörler gm amblemli ise satın alınabilir. ben kesinlikle yetkili servisten orijinal gm olanları tavsiye ediyorum. şimdiye kadar ne zaman orijinal olmayan parça alıp taktırdıysam arıza verdi ve orijinale geçiş yapmak zorunda kaldım. param ziyan oldu. orijinal olmayan parçaya para vermeyin.
Kardeşim ne takarsan tak Delphi takma.Tavsiye edebileceğim amortisörler öncelik sırasına göre gm-monroe-sachs
Adet fiyatı mı bunlar Ahmet bey,
Yoksa çifti mi?