Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bu kutup başını söküp takınca arıza ışığı nasıl sönüyor. Arızalı yer tamir edilipte 30 dk. beklenin nasıl oluyor. Bilgisayarla hata kodunu sildirmeden yani. Bilgisi olan varmı?
bendede sürücü hava yastığı fişekleme direnci yüksek uyarısını cok sık veriyor.. servise gidip direksiyon ustundeki airbaği sokuyorlar.. fişini çıkarıp tekrar takıyorlar.. ve aletle siliniyor arıza kodu ve sonuyor lamba..
aletle direk silmeye kalkınca silinemiyor uyarısı veriyor.. ama soketi sokup geri takınca siliniyor..
Ne iş anlayamadım.. her 2-3 ayda 1 yanıyor bu lamba ve servise gidiyorum...!
bendede sürücü hava yastığı fişekleme direnci yüksek uyarısını cok sık veriyor.. servise gidip direksiyon ustundeki airbaği sokuyorlar.. fişini çıkarıp tekrar takıyorlar.. ve aletle siliniyor arıza kodu ve sonuyor lamba..
aletle direk silmeye kalkınca silinemiyor uyarısı veriyor.. ama soketi sokup geri takınca siliniyor..
Ne iş anlayamadım.. her 2-3 ayda 1 yanıyor bu lamba ve servise gidiyorum...!