vectra b acil yardım lütfennn

berkant2223

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1996 model vectra b cdx 2500 otomatik vites arabam beyin arızasından dolayı çalışmıyor bu beynin tamiri 2. eli veya sıfırı nekadar birde diğer vectralarla aynı mı lütfen yardım edin

beyin arızalı ve arabam çalışmıyor diğer vectralarla beyni aynı mı ve tamiri ne kadar olur yenisi nekadar burda bu işten anlayan yok:S

beyin arızalı ve arabam çalışmıyor diğer vectralarla beyni aynı mı ve tamiri ne kadar olur yenisi nekadar burda bu işten anlayan yok:S

beyni farklı... ama 2.5 aynı motora sahip bir araba bulursan beyinleri karşılaştırman lazım.. beyinler aynıdır ama beyindeki numaraları da tutturman lazım... 2.5 omega vs bakabilirsin... seninkiyle aynı motor olması yeterli... ama 2.0 ve 1.6 vectraların beyinleri sana olmaz...
beyin tamiri ise çok farklı fiyatlarda olabiliyor...

peki bana ortalama bi fiyat söyleyebilirmisiniz yeni beyin ve tamiri hakkında ve tamirini kim yapıyor

benim özel servisim beyinlerin eskiden çok pahalı olduğunu ama artık onlarında çıkmasının bulunduğunu ve fiyatların 300-400 civarındaolduğunu söylemişti , sadece bir fikir..

çıkma 2.0 beyinleri 300-400 arasında... 2.5larında o civarda olması beklenebilir...

istanbul ikitellide beyin tamiri yapan usta var bir tane benim sorunumu çözmüştü. 400 tl ye maoluyo ortalama evet.

saolun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için inş çok fazla masrafa neden olmadan hallederiz arızayı

direk beyin olarak bakma olaya emin olmadan beyne müdahale ettirme bence. bir kaç ustaya göster sen genede.

Geri