vectra ama hangisi??

1,6 alma, 2,0 cd al, hem donanım hem performans, 1,6 da rampalarda sağa çekmek zorunda kalırsın

dostum ben 97 cd aldım.1aydır bende. tüp takılı muhtesem gidiyor ve az yakıyor.1,6 dan gayet iyi

teşekkürler... çok yardımcı oluyorsunuz. triger seti yağ filtresi ve hava filtresi ne kadar opel vectra 2.0 cd nin..

2000 model 2.0 cd otomatik opel vectra kullanıyorum prince marka sıralı lpg var uzerinde ve şu ana kadar bir sorun yaşatmadı bana alıcaksan 2.0 al

teşekkürler... çok yardımcı oluyorsunuz. triger seti yağ filtresi ve hava filtresi ne kadar opel vectra 2.0 cd nin..

triger seti 100-130 tl arası hava filtresi o kadar pahalı değil 30- bilemedin 40 tl ama trigerin değişim işçiliği uzun sürüyor o yüzden biraz faza işçilik alabilirler.

bendede 97 model 2.0 cd var çok memnunum ilk başlarda baya bir problemim oldu eski sahibi arabanın anasını ağlatmış.

4 teker diskler balatalar değişti,ahtapot hortum değişti,üst kapak conta takımı siboplar değişti,üst kapak taşlandı,termostat değişti şimdi araç maşallah iyi gidiyor çok memnunum sana tavsiyem arabayı almadan önce muhakkak bir servise baktır dış görünümüne kanıpta dalma hemen (benim gibi :) )

benim bildiğim klasik arızaları haharet yapması

egr valfi arızası

direksiyon kutusu arızası
bunların dışında süper araba memnun kalırsın hayırlısı olsun..

triger seti 100-130 tl arası hava filtresi o kadar pahalı değil 30- bilemedin 40 tl ama trigerin değişim işçiliği uzun sürüyor o yüzden biraz faza işçilik alabilirler.

bendede 97 model 2.0 cd var çok memnunum ilk başlarda baya bir problemim oldu eski sahibi arabanın anasını ağlatmış.

4 teker diskler balatalar değişti,ahtapot hortum değişti,üst kapak conta takımı siboplar değişti,üst kapak taşlandı,termostat değişti şimdi araç maşallah iyi gidiyor çok memnunum sana tavsiyem arabayı almadan önce muhakkak bir servise baktır dış görünümüne kanıpta dalma hemen (benim gibi :) )

benim bildiğim klasik arızaları haharet yapması

egr valfi arızası

direksiyon kutusu arızası
bunların dışında süper araba memnun kalırsın hayırlısı olsun..

"2.0 ların hava filtresi 10 tl,vectra b ler kolay kolay hararet yapmaz ayrıca yüksek ısıyı seven bi motorları vardır,egr valfi 2.0 motorlarda sorunsuz çalışmakta olup 1.6 motorlarda sorunlu olmakla birlikte sizinde dediğiniz gibi almadan önce iyi bir servise mutlaka gösterilmelidir.

teşekkürler arkadaşlar önerilerinizin ve yorumlarınızın devamını beklerim...

çevremde tanıdıklarda cd 2.0 var birkaç tane. "bakımlarını zamanında yaptınmı başka arabaya bakmam bile" diyorlar özetle.
ama 2. el aldığında temizini bulmak zor. nede olsa 10 yaşını doldurmuş bir araç olacak.

kardeşim bu kadar sorun yazmışsın yetmiyomu
al bi hondada bin bakalım elli tane sorun yazmışsın biz farklı bişiy mi yazdık bilgisayarda o yazının yazması canını sıkmıyomu başka arabada yok işte yooooooook.

Geri