Motoru sıcağı sever. Yağını suyunu iyi kontrol edersen sorun yaşamazsın. Başka markalarla kıyaslayıp fazla kronik arızası var diyenlere pek kulak asmam şahsen çünkü kıyaslanan araçlarda yağını kontrol et diyen, fren lambalarından biri yanmıyor diyen ekran yok. Bak bi daha söylüyorum YOK. Egr valfi rölanti sensörü ve diğer sensörler bu sınıftaki diğer arabalarda da vardır sanırım. Bunlardaki arızayı dediğim gibi yazan bir ekran yok. Onlardaki bu arızaları kullanıcıları sabah arabaya binip çalışmayan bir motorda, km de 500-600 lira yakıt sarfeden arabalarda- eğer hesap edip farkederlerse "bir aydır fazla yakıyor benim araba geçen sanayiye götürdüm kelebeği temizledi usta düzeldi" deyip cebinde bulurlar
Başka bi örnek; araba çok yakıyodu filtre tıkanmış ondanmış der adam. O2 sensörü var o arabada ama arızalı olduğunu belirten ekran gene yok o arabada.
Her arızasını sana bildirdiği için Vectra B gibi araçları kötüleyen yorumlara aldanma dostum. Arabasını yanlış anlayanlar var

Dili olsa bu Vectra'ların (ların ekini ayırdım bak saygım var çünkü bu isme

) neyse dili olsa bu Vectra'ların herhalde şunu der o sahibine: "ulan kardeşim sana hizmet veriyoz arıza büyümeden soğutma suyuna bak diye yazıyoz ekrana, bi kere kontrol ettin mi, ulan bu ingilizce ama belki bi uyarı vardır diye. Hadi ingilizcen yok hararet göstergesinde bari anlar dedim ama beyhude müşür bozuk. 6 ay gittik geldik böyle sonunda bu hararet bana da vurdu egr yi bozdu. Arıza ışığını yaktım sanayide değiştirdin, su gene yok yaz Allah yaz yaz Allah yaz coollant level ulan su koy lan, su koy lan suuuuuu dedik müşür hala bozuk anasını satıyım egr gitti gene yaktık ışığı. Üç günde anca gördün üst kapak büktü bu arada yağ kaçmaya başladı dedin ki bu araba yağ yakmaya başladı. Oil level dedik yağ az diye onuda anlamadın aha da yatak sardık. Hangi motor yağsız çalışır şunda arıza yok bunda arıza yok diyosun.
Yaptığım ekran arızalarını anlamazsan sonunda beni kötülersin böyle. Valfler sensörler seni yolda koymamam için. Ama bakımlarımı yaptırmaz isen onlarda bozulur kal sağlıcakla.
NOT: İftirada etme bana lütfen paran var beni aldın ama beni paran değil sen kullanacan. Herkes kullanamaz beni. Bu sitede arıza kodları diye bir yer var merak et bi bakta bundan sonra adımızı çıkarmaya uğraşma sağda solda.
Git şahin al ona bin. Ekran yok valf yok sorun yok ooooooh tam senlik. Ben yaştaki japonlarda da yokmuş bak onları bi araştır istersen. Bi konvertörü var tamam o sorun olmaz değil mi sana