vectra ama hangisi??

genel de 2.0 cd öneriliyor pekii satarken durumu nasıl yani biniciyim fakat olduya satma durumu çıktı 2.0 diye elde kalma durumu nasıl ... yoksa istediğim zaman çıkarmı elden.. birde son soru vectranın motorunun temizliği nasıl anlaşılır.. bi soru daha aklıma geldi genelde araba alınca ağır bakımlar yapılmamış olur . triger seti buji akü hava, yağ filtreeleri klima bakımı kaça patlar???

93 vectra gt :)

1.6 ya da 2.0 farketmez ama ne alırsan al temızını al yoksa arslanamca gibi olursunuz...

Bakımlısını aldıktan sonra kolay kolay sorun yaşamazsın. Arkadaşımda 1.6 GL var öyle çokta kötü değil viteslerle biraz oynarsan gidiyor...

95 2.0 var 200bim km de arabamın masallahı var adam gıbıde bakım yaparsan kafan kesınlıkle agrımaz tabı kı 2.0 cd tartsılmaz bıle

GT yi unutmayınnnnn :)

söylenildiği gibi ne alırsanız alın bakımlısını alın. yoksa opelde alsan honda da alsan ford da alsan her zaman başın ağrır.

ne haşatı arkadaşım ikisde cillop gibiydi.. buda öyle biraz masraf yaptıktan sonra biniyosun tabiki.. ama ben artıkın istifa edecem bu opelden.. valla kronik sorunları var abi.. amortisörler sert.egr valfi, egzantrik mili sensörü gibi bazı sensörler arıza yapar, motorun sağından solundan yağ kaçırır, vergisi çok, kızmayın arkadaşlar benim kadar sevemezsiniz bu arabayı ama ben notunu ikinci vectrayı alınca verdim. haaaaaa unutmadan söyleyim üçüncüsüde 1.8 2005 model vectra olabilir :)

2.0 CD kullanıyorum 12 senedir. Bende sadece 3 sorun var. 1- 7 8 senedir direksiyon kutusu sorunlu. Ne tamir ettirdim ne baktırdım maşalla sorun yok. 2- Boğaz kelebeğini her 10000'de temizletiyorum rölanti sorunu da bitiyor. o da 35 tl gibi bir rakam. 3- tam 13 ay oldu takalı brc lpg. maşalla sorunsuz şimdiye kadar 18000 km olmuş bir senedir. 11 senede 49 bin yapmıştık. şimdi 1 senedeki km bu :) neyse dağıtmadan 3. sorun biraz yağ yakmaya başladı sanki. Gerçi o da tam belli değil. Check oil level yazıyor her 1000 km de. Ama sanki müşür de sorun var. Çünkü yağ seviyesi her kaputu açışımda normal olarak görünüyor.
Al keyfini sür sadece 100000 altında bulabilirsen daha iyi olur tabi.

2.0 CD kullanıyorum 12 senedir. Bende sadece 3 sorun var. 1- 7 8 senedir direksiyon kutusu sorunlu. Ne tamir ettirdim ne baktırdım maşalla sorun yok. 2- Boğaz kelebeğini her 10000'de temizletiyorum rölanti sorunu da bitiyor. o da 35 tl gibi bir rakam. 3- tam 13 ay oldu takalı brc lpg. maşalla sorunsuz şimdiye kadar 18000 km olmuş bir senedir. 11 senede 49 bin yapmıştık. şimdi 1 senedeki km bu :) neyse dağıtmadan 3. sorun biraz yağ yakmaya başladı sanki. Gerçi o da tam belli değil. Check oil level yazıyor her 1000 km de. Ama sanki müşür de sorun var. Çünkü yağ seviyesi her kaputu açışımda normal olarak görünüyor.
Al keyfini sür sadece 100000 altında bulabilirsen daha iyi olur tabi.

98 2.0 CD kullanıyorm 5 ayda 17000 km yol yaptım :D

tbiki 2.0 al alıcaksan temiz alırsan bide bakarsan bida bırakamazsın arabayı ;)

Geri