Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben vectra b2 kullanıyorum ama vectra a kasalar bizimkilerden daha sağlam ve daha az arıza yapıyor.Gls demişsiniz ama bence gt yada cd donanımlı bir vectra a alabilirsiniz.Fazla yorulmamış ve yıpranmamış bir araç bulursanız kaçırmayın derim.Yakıt konusunda; benim aracım 2000cc ve çoğu 1600 den az yakıyor düzgün kullanımda.Hele ki şehirler arası lpg ile gerçekten çok az yakıyor.Alacağınız araç yıllanmış olacağı için biraz masraf yapmanız olası.Ancak yaptırdıktan sonra uzun yıllar zevkle kullanacağınızı söyleyebilirim.
Şaka mı yapıyorsun 93-94-95 GT ler vectra tarihinin en iyi otomobilleridir. Temizini buldun ama tüp yok diyorsun bunun için almıyorsan bence hata yapıyorsun
Şaka mı yapıyorsun 93-94-95 GT ler vectra tarihinin en iyi otomobilleridir. Temizini buldun ama tüp yok diyorsun bunun için almıyorsan bence hata yapıyorsun
Arkadaşın Dediğine Aynen Katılıyorum Ama Kardeşim 2.0 Motor Araba Bu Zamanda Benzinle Binmek Her Babayiğitin Hakkı Deil. Nerden Baksan 1.5milyar Sıralı Sistem Tüp Parası Gidicek İşletme Filan 2milyarı Gözden Çıkaracaksın. Bunuda Yaabana Atmamak Gerek Arkadaş Belli Uzun Yola Filan Gidip Geliyor Heralde Hiç Çekilmez Bu Zamanda GT Benzinle
Size az yakması konusunda şöyle bir 4ay önce 2250km yol yaptık 350tl yaktı vectra-a 1.8s lpgli parçalarıda gerçekten çok sağlam ama zamanla 1.8s sana yetmeyecektir
gözünü vectra-a gt lere çevireceksin bence temiz bir GT buldunmu al derim kardes tavsiyesi
Size az yakması konusunda şöyle bir 4ay önce 2250km yol yaptık 350tl yaktı vectra-a 1.8s lpgli parçalarıda gerçekten çok sağlam ama zamanla 1.8s sana yetmeyecektir
gözünü vectra-a gt lere çevireceksin bence temiz bir GT buldunmu al derim kardes tavsiyesi
Vectra a düşünüyorsan temizini bulmanı tavsiye ederim...Hangi araç olursa olsun yıpranmış ve dökülmüş araç sıkıntı yaratır...95 gt temiz ise hiç düşünme al derim...
Ben iki yıldır kullanıyorum daha mekanik ve diğer aksam dahil sıkıntı yaşamadım...
tüpsüzde olsa al diyorsunzda ben öğrenci insanım arabaya genellikle antalya'da bineceğim ve uzun yol olarak antalya'dan konya,ankara ve sakarya'ya gidip geliyorum o yüzden benim için tüplü olması şart
tüpsüzde olsa al diyorsunzda ben öğrenci insanım arabaya genellikle antalya'da bineceğim ve uzun yol olarak antalya'dan konya,ankara ve sakarya'ya gidip geliyorum o yüzden benim için tüplü olması şart