vectra almaya karar verdim ama bi kaç sorum var

94 yilindan 2009 yilina kadar 94 model 2,0 cdx kullandim. bende temiz kullanilmis bir araba olursa al derim basini agritmaz ..

Ben vectra b2 kullanıyorum ama vectra a kasalar bizimkilerden daha sağlam ve daha az arıza yapıyor.Gls demişsiniz ama bence gt yada cd donanımlı bir vectra a alabilirsiniz.Fazla yorulmamış ve yıpranmamış bir araç bulursanız kaçırmayın derim.Yakıt konusunda; benim aracım 2000cc ve çoğu 1600 den az yakıyor düzgün kullanımda.Hele ki şehirler arası lpg ile gerçekten çok az yakıyor.Alacağınız araç yıllanmış olacağı için biraz masraf yapmanız olası.Ancak yaptırdıktan sonra uzun yıllar zevkle kullanacağınızı söyleyebilirim.

dün bi tane 1995 GT ile konuştum araba çok güzeldi ama tüp yoktu:(şimdi CD lerede baktım biraz daha beklemem gerekecek herhalde

Şaka mı yapıyorsun 93-94-95 GT ler vectra tarihinin en iyi otomobilleridir. Temizini buldun ama tüp yok diyorsun bunun için almıyorsan bence hata yapıyorsun :(

Şaka mı yapıyorsun 93-94-95 GT ler vectra tarihinin en iyi otomobilleridir. Temizini buldun ama tüp yok diyorsun bunun için almıyorsan bence hata yapıyorsun :(
Lpg olmaması daha iyi işte.Motor daha diridir.Siz taktırırsınız kafanıza göre...

Arkadaşın Dediğine Aynen Katılıyorum Ama Kardeşim 2.0 Motor Araba Bu Zamanda Benzinle Binmek Her Babayiğitin Hakkı Deil. Nerden Baksan 1.5milyar Sıralı Sistem Tüp Parası Gidicek İşletme Filan 2milyarı Gözden Çıkaracaksın. Bunuda Yaabana Atmamak Gerek Arkadaş Belli Uzun Yola Filan Gidip Geliyor Heralde Hiç Çekilmez Bu Zamanda GT Benzinle :)

Size az yakması konusunda şöyle bir 4ay önce 2250km yol yaptık 350tl yaktı vectra-a 1.8s lpgli parçalarıda gerçekten çok sağlam ama zamanla 1.8s sana yetmeyecektir
gözünü vectra-a gt lere çevireceksin bence temiz bir GT buldunmu al derim kardes tavsiyesi:D

Size az yakması konusunda şöyle bir 4ay önce 2250km yol yaptık 350tl yaktı vectra-a 1.8s lpgli parçalarıda gerçekten çok sağlam ama zamanla 1.8s sana yetmeyecektir
gözünü vectra-a gt lere çevireceksin bence temiz bir GT buldunmu al derim kardes tavsiyesi:D
Çok Güzel Yakmış NE Güzel Diyosun Kardeşim 1.8 Tüplü 2.0 Benzinli GT Ne Yakar O Yola Arkadaşta Bizim Gibi Genç Daha :D

Vectra a düşünüyorsan temizini bulmanı tavsiye ederim...Hangi araç olursa olsun yıpranmış ve dökülmüş araç sıkıntı yaratır...95 gt temiz ise hiç düşünme al derim...

Ben iki yıldır kullanıyorum daha mekanik ve diğer aksam dahil sıkıntı yaşamadım...

Arabam bana güven veriyor...

tüpsüzde olsa al diyorsunzda ben öğrenci insanım arabaya genellikle antalya'da bineceğim ve uzun yol olarak antalya'dan konya,ankara ve sakarya'ya gidip geliyorum o yüzden benim için tüplü olması şart

tüpsüzde olsa al diyorsunzda ben öğrenci insanım arabaya genellikle antalya'da bineceğim ve uzun yol olarak antalya'dan konya,ankara ve sakarya'ya gidip geliyorum o yüzden benim için tüplü olması şart

990 milyona karta 10 taksit atiker kit taktırırsın.Hemde ilk sen taktırmış olursun 2 yıl garantili.

Geri