vectra aaa

vectra a c20 ne motorlarda lambda sensörü yok; ısı sensörünün soketini temizleyip taksaydınız; bu arada birden fazla da ısı sensörü olabilir; biri su sıcaklığını ölçer; biri emme manifoldunda havanın sıcaklığını ölçer; yanlış sensörü de değiştirmiş olabilirsiniz; olmazsa akünün kutup başlarını söküp 5 dakka bekleyin; sonra takıp aracı çalıştırın; belki faydası olur.......

tekrar merhaba
az önce aracımı calıştırmek istedigimde ilk marşta calışmadı ve ikinci marsta gaz vermeden calıştı ilk calışma benzinle 2000 devirde tup e geciyor ve tupe gecirmek için gaz verdigimde gaz pedalı tepki vermedi arac istop etti ve tekrar gaz vermeden benzinde rolantide 2 dk calıştırdıktan sonra normale döndü yaklasık 8 ay önce gaz kelebe enjektörleri temizletmiştim bu sorun EGR VALFİ olabilirmi onu temizletmemiştim ve lpg ve benzinde arıza lambası yanıyor ama aracın yurür aksaminda hiç bi sorun yok benzinde ve tup de 6 bin devirlere cook harat bişekilde ulasıyor yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla ?

bide EGR VALFİ arıza lambası yakar diyorlar fazla kurum olursa bu sizce dogrumu?

aracdak, lpg düzmü sıralımı bizde düz takılıymıs arıza lambası yanmassa içimzesıkıntı olusurdu :) düz lpg ler yaramıyor ama yinede siz bir pc ye baglatın . birde genclik olsa gerek ben ne zaman ısıklarda pati ile kalkıyım desem motora giden hava hortumu vardı onu patlatırdı şimdi sıralıya gectiikde kurtulduk :)

tekrar merhaba
az önce aracımı calıştırmek istedigimde ilk marşta calışmadı ve ikinci marsta gaz vermeden calıştı ilk calışma benzinle 2000 devirde tup e geciyor ve tupe gecirmek için gaz verdigimde gaz pedalı tepki vermedi arac istop etti ve tekrar gaz vermeden benzinde rolantide 2 dk calıştırdıktan sonra normale döndü yaklasık 8 ay önce gaz kelebe enjektörleri temizletmiştim bu sorun EGR VALFİ olabilirmi onu temizletmemiştim ve lpg ve benzinde arıza lambası yanıyor ama aracın yurür aksaminda hiç bi sorun yok benzinde ve tup de 6 bin devirlere cook harat bişekilde ulasıyor yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla ?

bide EGR VALFİ arıza lambası yakar diyorlar fazla kurum olursa bu sizce dogrumu?

aracınızda egr valfi yok...

Geri