Vectra A peteği değiştirdim yine ısıtmıyor

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Must06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
soğuk-sıcak düğmesinin arkasına bakacaksınız ve ordan çıkan tel her iki uçta da işlevsel mi kontrol edeceksiniz.

kontrol ettim kapatıp açıyor soğuğu açtığımda tamamen soğuk geliyor sıcağı açtığımda ılık tam kapatmıyor olabilirmi aceba bunu anlayabileceğim bir yöntem varmı
 
kontrol ettim kapatıp açıyor soğuğu açtığımda tamamen soğuk geliyor sıcağı açtığımda ılık geliyor. tam kapatmıyor olabilirmi aceba bunu anlayabileceğim bir yöntem varmı?
 
Şimdi konuyu tam anlamadım ama olasılıkları dizeyim, Sizin araçta sıcak soğuk tel ile olmalı aklımda kaldığı kadarı ile,Şimdi musluk giriş çıkış sıcak ise mutlaka su seviyenize bakın, eğer az ise hava yapmıştır,(motorunuzu bilmiyorum V8 ise yani 2.0V8 termostad üzeri motor sıcaklık müşürünü çalışırken yavaşca sökün motor sıcak olmasın dikkat yanarsınız havası gitsisn tekrar takın.,diğer ihtimal petek tıkalıdır o zaman temizlenmeli veya değişmeli.Değişmeden önce peteğ giden iki hortumu sökün birinden hava basın belki pislik tortu birikiminden olarak ucuz şekilde kurtulmuş olursunuz.
 
Bende opel omega var. Benzer problem bende de vardi. Torpido altinda klepelerin fisi var. O cikmis. Taktik sorun duzeldi. Bu tarz basit bir problemde olabilir aklinda olsun..
 
Bende opel omega var. Benzer problem bende de vardi. Torpido altinda klepelerin fisi var. O cikmis. Taktik sorun duzeldi. Bu tarz basit bir problemde olabilir aklinda olsun..
omegada vakum ve elektrik ile olan vectra A da telli ;)
 
Geri
Üst