Vectra A ön amortisör

duman_197

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Aracım 93 model vectra cd. Ön amortisörlerde sıkıntı var değişmesi lazım. Benim sizden istediğim acaba aksları sökmeden amortisör sökülebiliyor mu bizim araçlarda. Tecrübesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

malesef amortisör sizde ön ayak içinde,resime bakarsanız amortisör kule içine giriyor.
pict4530jp9.jpg

Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim Selim bey. Benimde kafama takılan nokta orası acaba akslar sökülmeden rot başını ve amortisörü üstten sökersem esneme payı falan varmıdır o şekilde sökülebilirmi ona göre çektirme siparişi vereceğim. Daha önce söken arkadaş varsa yardımcı olmasını beklerim yoksa çok uğraşmam gerekecek.

Duman Bey başka nasıl çıkacak? sanıyorum kendiniz yapacaksınız :)
Valla Amortisörü üstten sökme ve rot başı sökme ile esneme ne kadar olur bilmiyorum,ama kesin yayı ile birlikte çamurlukdan dışarı çıkaramayacaksınız. en güzeli aracın tek tarafını kaldırmak ve altına emniyeti sağlayacak üçlü ayak koyup komple sökmek olacak.sanmamda sizin dediğiniz gibi sökülsün.genede kolay gelsin.yardıma her daim hazırım

Duman Bey başka nasıl çıkacak? sanıyorum kendiniz yapacaksınız :)
Valla Amortisörü üstten sökme ve rot başı sökme ile esneme ne kadar olur bilmiyorum,ama kesin yayı ile birlikte çamurlukdan dışarı çıkaramayacaksınız. en güzeli aracın tek tarafını kaldırmak ve altına emniyeti sağlayacak üçlü ayak koyup komple sökmek olacak.sanmamda sizin dediğiniz gibi sökülsün.genede kolay gelsin.yardıma her daim hazırım

Ben emniyeti sağlamak için 3 ayalı sehpadan çok yedek lastiği veya sökülen lastiği koyuyorum daha güvenli geliyo bana :)) bu yardımlarınıza sanırım ihtiyacım olacak. zaten kendin yaparsam burada paylaşmayı düşünüyorum.

Seve seve yardım ederim,paylaşırsan da arkadaşlar için iyi olur :)

Geri