Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar...öncelikle 95 vectra a gls ye klima takılıyormu bir bilginiz varmı..ben osmanyede oturuyorum..varsa bu çevreden klima takan tavsiyeniz..?
bir vectra a var almayı düşündüğüm daha 65 000 de beyaz boyasız..bizim buralar malum sıcak klimasız olmaz..vectra a nın da kliması analog olduğu için takılır diye düşünüyorum ama tabiki net fikrim yok..o yüzden bilen arkadaşımız varsa tavsıyesıne ıhtıyacım var..
bir vectra a var almayı düşündüğüm daha 65 000 de beyaz boyasız..bizim buralar malum sıcak klimasız olmaz..vectra a nın da kliması analog olduğu için takılır diye düşünüyorum ama tabiki net fikrim yok..o yüzden bilen arkadaşımız varsa tavsıyesıne ıhtıyacım var..
evet eminim km orjınal..bende sasırdım km sıne ama dogru..o km de olmasaydı klımasız dıye dusunmezdım ama km dusuk ve boyasız arac olunca almayı dusunuyorum