vectra a doch gt filtre

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan al_9392
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

al_9392

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vectra a doch gt açık hava filtresi kullanan arkadaşlar varmı acaba biz bağladık ama bi corsa gsı gibi ses alamıyoruz egsoz sesi bastırıyor filtreyi ses almak için ne yapmalıyız.

fotoğraf falan varmı acaba, bu işler birazda filtre markası, motor uyumu filtrenin ve araç markası ile uyumludur.Açık hava filtresi olarak ne kullandınız marka

power cap ve iyi bir filtre,bende öyle ve memnunum.

fotoğraf falan varmı acaba, bu işler birazda filtre markası, motor uyumu filtrenin ve araç markası ile uyumludur.Açık hava filtresi olarak ne kullandınız marka
yed kullandık ses alamadık motor doch sfı 2000 gt

evet power cap ile vectra a gt den ses alabilirsin filtreyle...benim aracta vectra a kasa dohc sfi guzel ses alıyorum

egzos bastırır sesi

Manifold koymadan corsa ve tigralardan gelen sesi sadece filtre ile almak imkansız.

benim bildiğim hava debimetresi var sadece o sıkıntı çıkarıyo onu da iptal ederseniz bir sorun kalacağını sanmıyorum.

benim bildiğim hava debimetresi var sadece o sıkıntı çıkarıyo onu da iptal ederseniz bir sorun kalacağını sanmıyorum.

debimetreyi bırakın iptal etmeyi fişini sökseniz sorun çıkartır... iptal edilebilecek bir parça değil..

Geri